Horoscop saptamanal 23 - 29 Noiembrie 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal 23 - 29 Noiembrie: nativii Taur se simt foarte puternici, au invatat multe, au fost atenti in jur si acum vor sa aplice tot ceea ce au deprins

Puțin mai au nativii Taur de studiat și pot să își pună în valoare știința într-o poziție corespunzătoare nivelului intelectual și spiritual la care au ajuns.

Au avut un an în care au învățat mult, s-au documentat, au luat legătura cu persoane de la care au avut numai și numai de învățat.

Profesional, sunt așteptați să-și spună cuvântul. Dar încă nu a venit timpul și nativii chiar nu mai au răbdare. Un contract nou, un parteneriat nou este așteptat de nativi cu nerăbdare.

Dar personal, nativul este pregătit pentru orice, mai ales pentru lucruri noi. Este atent la tot ce înseamnă modern, la tot ce înseamnă șocant și așteaptă.

Astrologul zodiacool.ro consideră că banii pot să dea bătăi de cap nativilor Taur. Cu toate că nativii sunt pragmatici și își socotesc bine resursele, au tendința uneori să dea dovadă de naivitate atunci când este vorba de bani.

Și de data aceasta nativii pot avea probleme cu banii din cauza unor prieteni care îi tentează cu activități de divertisment care costă destul de mult.

În dragoste, nativii Taur au o perioadă de neuitat. Iubirea, plăcerea și pasiunea sunt împreună pentru a face din acești nativi cei mai mulțumiți oameni ai horoscopului.

Cei care nu au făcut pasul, se gândesc la o căsătorie, cei căsătoriți la un moment de animare a relației.

Din punct de vedere al sănătății, tendința de evoluție poate crea nativului o stare de agitație care să provoace la rândul o stare febrilă.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 23 – 29 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!