Horoscop saptamanal 23 - 29 Noiembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii Scorpion, in intervalul 23 - 29 noiembrie simt ca nu evolueaza la locul de munca, dar veniturile adunate ii motiveaza

Dragilor, sunteți fermecători! A ieșit Soarele din zodia voastră, ce-i drept, dar a intrat Venus, ceea ce vă poate avantaja, pentru că nu sunteți voi aceia pentru care amorul este primordial?

Nu sunteți voi aceia cu ochii în patru după o nouă victimă? Sau dacă victima rezistă… îl/o „anesteziați” a suta oară? Asta a văzut astrologul zodiacool.ro la prima vedere și asta a spus.

Profesional, e de muncă! Și nu se întâmplă mai nimic interesant, aveți sentimentul că se bate pasul pe loc! Plictiseală mare, până intră ceva pe card, după care, brusc vă înviorați.

Aceasta pentru că banii vin în această săptămână în special din această muncă de Sisif, plictisitoare și monotonă.

În dragoste, nativii sunt foarte activi. Bine, ei sunt alerți tot timpul la acest capitol, dar în această săptămână sunt ceva mai sensibili, se lasă conduși de emoții și bine fac. Dar să aibă în vedere că intuiția le poate aduce „vești” tocmai de la persoana iubită!

Din punct de vedere al sănătății, nativii Scorpion se pot confrunta cu strări febrile, cu inflamații sau chiar cu mici accidente. 

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 23 – 29 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 noiembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!