Horoscop saptamanal 23 - 29 Noiembrie pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: nativii Rac, in intervalul 23 - 29 noiembrie vor avea suisuri si coborasuri in plan sentimental, lucru care i-ar debusola

Aceasta este o perioadă în care nativii sunt atât de dependenți de partener încât aproape că uită de ei înșiși.

Uită că au propriile interese, dar, mai ales, nu realizează că nu sunt invizibili și că odată format un cuplu, un parteneriat, o alianță, ambii parteneri trebuie să contribuie la interesele commune.

Profesional, nativii nu mai au încredere în partenerii de afaceri. Fie că sunt asociații lui, fie că sunt furnizori de servicii sau beneficiarii nativilor, aceștia au dovedit că nu respectă contractul, ci vin cu tot felul de initiative care depășesc normele convenite. Și nativii nu sunt dispuși să accepte.

Banii sunt însă comuni. Banii vin din afacerea comună, dim compania la care nativii sunt coproprietari și de unde acum vin resursele financiare.

Nu se pune problema de o renegociere a alianței, ci doar de a se pune la punct niște vechi înțelegeri care trebuiesc respectate. 

Diferențele de păreri dintre nativi și persoana iubită fac ca viața romatică să aibă suișuri și coborâșuri în această săptămână.

Cu atât mai trist pentru nativi cu cât se bazează foarte mult pe partener în această perioadă și aceste neînțelegeri îl îngrijorează profund. Să fie oare vorba de un secret care acum, ieșit la suprafață, provoacă neplăceri în cuplu?

Din punct de vedere al sănătății, nu sunt probleme deosebite în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 23 – 29 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 noiembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!