Horoscop saptamanal 23 - 29 Noiembrie 2020 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: nativii Leu, in intervalul 23 - 29 noiembrie vor renunta la prestanta si statut profesional in detrimentul sumelor mai mari de bani

Nativii constată că pentru a face față obligațiilor de muncă, au nevoie de niște cunoștințe pe care nu le au. Sau, o altă variantă, pentru o altă parte a nativilor Leu, o persoană influentă, care i-a ajutat cândva, acum nu mai au o vorbă bună pentru ei.

De ce? Este foarte posibil ca nativii să fi fost impulsivi și aceștia să nu fie dispuși să treacă cu vederea.

Concentrarea este foarte mare pe munca de zi cu zi. Pentru că de acolo vin bani buni. Nativii nu se dau înapoi de la o activitate care este mai puțin vizibilă, cu mai puține onoruri ,dar cu mai mulți bani.

Nativii sunt dispuși să renunțe la o funcție, la lauri, pentru o poziție mai puțin interesantă, dar mai bine plătită.

Viața romantică este trăită cu partenerul de cuplu. Nu se întrevăd relații noi pentru aceia care sunt singuri. Vor trebui să mai aștepte. Și nici aventuri!

Din punct de vedere al sănătății, astrologul zodiacool.ro recomandă dozarea cu foarte mare grijă a orgoliului, pentru că altfel nativii riscă probleme la nivelul genunchilor.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 23 – 29 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 noiembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!