Horoscop saptamanal 23 - 29 Noiembrie pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: nativii Gemeni, in intervalul 23 - 29 noiembrie, afla mici secrete care-i vor ajuta profesional, banii vin greu, dar sigur

Nativii Gemeni au secrete bine păzite care acum ies la suprafață odată cu abilități și informații tocmai bune de folosit în cele mai importante domenii ale vieții: căminul și serviciul.

Au de echilibrat aceste două domenii și pentru aceasta nativii, aflați în plin proces de transformare, au posibilitatea de a-și mobiliza forțe noi.

Profesional, nativii au ajuns la niște secrete care le fac viața mult mai ușoară. Poate fi vorba foarte bine de secrete ale meseriei pe care nativii acum le descoperă și care le deschid noi perspective în activitatea profesională.

Poate că tocmai atitudinea detașată a nativilor le-a adus succesul și inspirația.

Banii vin din activitatea profesională, dar vin destul de greu. Din fericire vin mulți bani. Și unde mai pui că nativii Gemeni au posibilitatea să îi înmulțească prin investiții inspirate.

Astrologul zodiacool.ro rămâne ferm pe poziție: baza materială a unui nativ Gemeni încă este cel de lângă el, fie că acesta este un părinte, un partener de afaceri, partenerul de cuplu etc.

În dragoste, nativii Gemeni au trăit momente deosebite și acum noua relație intră pe un palier. Dar trăirile erotice rămân în centrul atenției nativilor și sunt intense.

Din punct de vedere al sănătății, nativii pot avea probleme de circulație provocate de o deficitară funcționare a cordului.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 23 – 29 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 noiembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!