Horoscop saptamanal 23 - 29 Noiembrie 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii Berbec, in intervalul 23 - 29 noiembrie vor primi o suma de bani ori dintr-o moștenire, ori de pe urma unei afaceri

Secretele sunt acelea care au cea mai mare influență asupra bunului mers al acestei săptămâni. Mesajele pot veni pe cale subtilă. Intuiția îi ajută pe nativi să se vadă pe sine. Cel mai bine se văd pe ei uitându-se în jur.

Nativii văd propriile defecte reflectate în cei din jur, trag concluzii și aceasta le dau posibilitatea de a se raporta cu totul altfel la viața profesională.

Pentru ei a început un nou palier în profesie, o nouă funcție, un proiect nou de care răspund. O activitate nouă cu altfel de responsabilități poate să înceapă în aceste zile.

Chiar dacă nu se întâmplă nimic din toate acestea, nativul însuși vede lucrurile în cu totul altă formă decât până acum. Există și un sprijin cert de la o persoană influentă. O lucrare a nativilor Berbec este susținută de această persoană.

Banii sunt, vin tot în salturi, surprizele plăcute nu încetează să apară. Dar baza solidă este în banii veniți dintr-o moștenire despre care acum află nativii cu mare bucurie.

Banii aceștia sunt meniți să dezvolte o afacere, cel mai probabil. Dacă nu este o moștenire atunci partenerul de afaceri îl anunță pe nativul Berbec că vine cu o infuzie de capital în afacerea comună.

În dragoste, nativii sunt mai mult puși pe aventură decât pe a-și îndrepta atenția către ceva stabil. Pe de altă parte, sunt mulți nativi Berbec care au în minte o călătorie lungă alături de persoana iubită.

Din punct de vedere al sănătății, laba piciorului este foarte expusă.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 23 – 29 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 noiembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!