Horoscop saptamanal 23 - 29 Noiembrie 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: nativii Balanta, in intervalul 23 - 29 noiembrie au un interes exagerat pentru viata de familie, cauta sa cunoasca cat mai multe, sa aiba relatii peste tot

Interesul nativilor Balanță pentru casă și familie este pe de o parte de înțeles, pe de altă parte de neînțeles.

Nativii sunt persoane armonioase și de ce nu s-ar înțelege foarte bine cu cei de acasă? Dar un interes atât de mare, să se ocupe de probleme de familie cu toată ființa lor, este mai puțin obișnuit.

Pentru că Balanța este un semn cardinal, de aer. Se mișcă frumos, ce-i drept, dar se mișcă. Nu poate sta în loc, caută relații permanent și ia inițiativa în relații, nu așteaptă să fie invitat.

Profesional, se întrevăd momente destul de interesante. Nativii au de adus o contribuție la procesul muncii și pentru aceasta își mobilizează toate forțele.

Un nou contract se poate semna în zilele care urmează și acesta poate avea un impuls deosebit asupra vieții profesionale a unei părți a nativilor.

O altă parte poate beneficia de impulsurile pe care i le transmite partenerul de afaceri mult mai activ decât nativul.    

Vin banii! Vin bani munciți care vă dau satisfacții nesperate. Munca devine brusc mai agreabilă și sunteți dispuți să iubiți toți colegii de muncă, toți colaboratorii, toți angajații!

În dragoste, nativii sunt destul de pragmatici și de raționali. Nu trec peste anumite limite, indiferent cât de îndrăgostiți sunt. Limitele pot să fie date de situații mai puțin fericite sau, dimpotrivă, de stări de extaz. Săptămâna aceasta este posibil orice!

Din punct de vedere al sănătății, mare atenție la orice poate să producă retenție de apă și la orice poate să aducă retenția de apă: tensiune arterială crescută, intoxicații, stare de îngreunare. 

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 23 – 29 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 noiembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!