Horoscop saptamanal 23 - 29 noiembrie 2020 pentru toate zodiile

Saptamana 23 - 29 noiembrie este o saptamana ce ne indreapta atentia spre comunicare si mijloace de transport in comun

Ne aflăm în fața unei perioade de șapte zile în care atenția este concentrată pe comunicare și pe mijloacele de transport.

Domeniul sănătății nu este „vizitat” de planete ceea ce înseamnă că mergem înainte fără alte evenimente care să ne tulbure.

Este drept, se pare că ne-am obișnuit cu o stare de mai puțin bine și că acest mers înainte în această stare este un fapt neutru. Date fiind ultimele evenimente, este normal să gândim și să simțim așa!

Comunicarea este intuitivă și relaționăm în special pe bază de simțire, mai ales în primele zile ale săptămânii, când Luna este în domeniul relațiilor și face un trigon cu un Mercur aflat la el acasă, pe domeniul comunicării în Scorpion, ceea ce amplifică misterul și profunzimea imaterială a comunicării.

Oficial este mai greu să folosim comunicarea pe bază de intuiție, dar putem fi atenți la subtilități la acele sensuri ascunse care pot spune atât de mult!

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!