Horoscop saptamanal 23-31 Decembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: in perioada 23-31 decembrie, nativii Scorpion sunt intr-o miscare, comunicare si agitatie extraordinara

Aceștia simt nevoia să sune/ comunice cu toată lumea și fac o grămadă de drumuri, drumeții. Nu exclud și niște tranzacții financiare pe care vor să le facă sau fac schimburi, ”Uite îți dau eu scaunul ăsta, dă-mi fotoliul, ia bluza asta, mie îmi place fusta ta”, sunt  într-o veșnică schimbare, mișcare.

Horoscop saptamanal general

Este un lucru bun, dar este bine ca toate aceste informații pe care le adună din toată acestă mișcarea să le transforme puțin și să le selecteze, prelucreze și să tragă niște concluzii.

Horoscop saptamanal dragoste

Partenerul de viață încearcă să îi selecteze aceste informații, încearcă să-i spună ” pe ăla sună-l, pe ăla nu-l suna, vorbești cu ăla, nu vorbești cu celălalt”, încearcă să selecteze cumva și nu îi place foarte mult chestiunea asta.

Cel mai mult îi place atunci când ia legătura, când fac o vizită sau când se duc și văd un spectacol împreună. El are curajul să îi spună, să-i arate adevărata părere asupra acestor lucruri. Este o relație normală.

NOU!!!
Horoscop Scorpion 2020!

Această agitație pe care o are nativul Scorpion, în această perioadă, este posibil să-l obosească și să-l scoată puțin dintre ale lui.

Petrecerile pe care vrea să le facă nativul cu foarte multă lume sau are mulți invitați, în multe locuri și partenerul de viață este cel care reîncearcă să selecteze locurile cele mai avantajoase, încearcă să-și spună părerea unde dorește și unde nu dorește să meargă. Este o perioadă bună.

Horoscop saptamanal cadou

Cadoul ideal ar fi o pereche de încălțăminte comodă ca să poate să ajungă în toate locurile unde vrea să meargă sau pur și simplu un telefon nou.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Continut Sponsorizat
loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.