Horoscop saptamanal 23-31 Decembrie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: in perioada 23-31 decembrie, nativii Berbec sunt preocupati, aproape ca sunt obsedati de problemele profesionale, pozitia/rolul lor social

Aceștia au inițiativă, vor să schimbe un anumit lucru. Ei pot schimba ceva, însă nu schimbă, ci transformă total modul în care se raportează la profesie. Nu este însă o simplă schimbare de peisaj sau deloc, e pur și simplu o transformare radicală pe care o doresc de mult și sunt pe cale să reușească să o realizeze acum.

Horoscop saptamanal general

Inițiativele acestor nativi, pentru că au inițiativă, nu prea sunt la vedere sau sunt niște inițiative care sunt rezultatul unor gânduri lăuntrice, nu neapărat la nivel național.

Sunt niște idei care nici nu știu de unde vin, simt că era undeva acolo, simt că ele trebuiau să încolțească și acum ies la suprafață. Sfatul astrologului ZODIACOOL este ca acești nativi nici să nu acționeze foarte la suprafață.

Cauți horoscopul pe anul 2020? Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Berbec 2020!

Bineînțeles, să nu fie chestiuni foarte ascunse, dar să măsoare foarte bine momentul în care ies la suprafață și materializează aceste acțiuni.

Horoscop saptamanal dragoste

În dragoste e bine să nu se arate foarte exhuberanți pentru că pot să blocheze pur și simplu partenerul, atâta forță au acum în a face ceva și pot să nască efectiv suspiciuni.

Totodată, întrevăd niște întâlniri romantice de-a dreptul explozive.

Horoscop saptamanal cadou

Pentru acești nativi, cel mai frumos cadou poate să fie ceva care să țină de profesie, o servietă nouă, o geantă nouă, rucsac nou, în care să își pună laptopul.

Sau pur și simplu o veste bună, într-un pliculeț, că la locul de muncă totul este în regulă și este așa cum ați visat și cum depunți eforturi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Continut Sponsorizat
loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.