Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: pentru nativii Vărsător începutul săptămânii, 22 și 25 Iulie 2019, atrage atenția asupra unor acte, asupra unor lucruri pe care vreți să le desfășurați.

Acestea vizează în mod special patrimoniul, obținerea unor drepturi asupra unui imobil, asupra unui automobil, posibil chiar să doriți să preluați ceea ce este al vostru. Nu aș zice că în aceste situații ajungeți chiar de bună voie.

Pentru a ajunge în aceste demersuri au fost niște discuții mai tensionate, cel mai probabil cu rudele sau cu partenerul în ultimele două săptămâni. Acum, sub forma unei răzbunări sau a unei atenționări, luați în calcul posibilitatea să vă retrageți din ceva, dintr-o anumită conjunctură, să vă luați acasă ce este al vostru.

Între 25 și 27 Iulie partea afectivă va fi în inima voastră și vă veți centra pe rezolvarea unor nemulțumiri ce vizează un proiect la comun. Există posibilitatea ca din partea copiilor, dacă aveți sau este cazul, să apară niște nemulțumiri. Fie aceștia stau pe banii voștri și îi trimiteți la muncă, fie au unele probleme de sănătate și veți petrece alături de ei ceva timp prin spital pentru a dezvolta niște investigații, fie partenerul este foarte mult timp plecat și îi cereți în acest interval să se implice mai mult în viața de cuplu.

Sunt și nativi Vărsător care în această perioadă pot să întâlnească persoane noi, să se îndrăgostească. Să nu uităm că Soarele din 23 Iulie intră în casa căsătoriei, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă în următoarele patru săptămâni să fiți mai romantici, să fiți mai atent cu cel drag. Vor fi momente extrem de plăcute, romantice, decisive poate chiar în unele cazuri.

Pentru a duce relația mai departe, putem vorbi fie de oficializare, fie de conceperea unui copil, fie chiar de mutarea împreună. Aș zice totuși să nu vă pripiți, până pe 1 August ar fi indicat ca totul să fie din punct de vedere mental, să tatonați terenul, urmând ca după 1 August, când va fi și acea Lună Nouă în sfera sentimentală, să dați curs acestor planuri.

Un alt element important al acestei săptămâni este faptul că stabiliți relații noi, cu persoane posibil chiar din străinătate sau de la locul de muncă. Acestea vă vor ajuta să treceți peste o situație mai tensionată, mai depresivă. Încă sunt Vărsători care nu și-au revenit din anumite șocuri emoționale sau profesionale și acum trebuie să ia totul de la capăt.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este să acceptați tot ceea ce este nou în viața voastră, să puneți întrebări, să nu uităm de Mercur retrograd, care este în continuare foarte activ, dar aș zice totuși că este o perioadă de evoluție.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.