Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: pentru nativii Vărsător începutul săptămânii, 22 și 25 Iulie 2019, atrage atenția asupra unor acte, asupra unor lucruri pe care vreți să le desfășurați.

Acestea vizează în mod special patrimoniul, obținerea unor drepturi asupra unui imobil, asupra unui automobil, posibil chiar să doriți să preluați ceea ce este al vostru. Nu aș zice că în aceste situații ajungeți chiar de bună voie.

Pentru a ajunge în aceste demersuri au fost niște discuții mai tensionate, cel mai probabil cu rudele sau cu partenerul în ultimele două săptămâni. Acum, sub forma unei răzbunări sau a unei atenționări, luați în calcul posibilitatea să vă retrageți din ceva, dintr-o anumită conjunctură, să vă luați acasă ce este al vostru.

Loading...

Între 25 și 27 Iulie partea afectivă va fi în inima voastră și vă veți centra pe rezolvarea unor nemulțumiri ce vizează un proiect la comun. Există posibilitatea ca din partea copiilor, dacă aveți sau este cazul, să apară niște nemulțumiri. Fie aceștia stau pe banii voștri și îi trimiteți la muncă, fie au unele probleme de sănătate și veți petrece alături de ei ceva timp prin spital pentru a dezvolta niște investigații, fie partenerul este foarte mult timp plecat și îi cereți în acest interval să se implice mai mult în viața de cuplu.

Sunt și nativi Vărsător care în această perioadă pot să întâlnească persoane noi, să se îndrăgostească. Să nu uităm că Soarele din 23 Iulie intră în casa căsătoriei, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă în următoarele patru săptămâni să fiți mai romantici, să fiți mai atent cu cel drag. Vor fi momente extrem de plăcute, romantice, decisive poate chiar în unele cazuri.

Pentru a duce relația mai departe, putem vorbi fie de oficializare, fie de conceperea unui copil, fie chiar de mutarea împreună. Aș zice totuși să nu vă pripiți, până pe 1 August ar fi indicat ca totul să fie din punct de vedere mental, să tatonați terenul, urmând ca după 1 August, când va fi și acea Lună Nouă în sfera sentimentală, să dați curs acestor planuri.

Un alt element important al acestei săptămâni este faptul că stabiliți relații noi, cu persoane posibil chiar din străinătate sau de la locul de muncă. Acestea vă vor ajuta să treceți peste o situație mai tensionată, mai depresivă. Încă sunt Vărsători care nu și-au revenit din anumite șocuri emoționale sau profesionale și acum trebuie să ia totul de la capăt.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este să acceptați tot ceea ce este nou în viața voastră, să puneți întrebări, să nu uităm de Mercur retrograd, care este în continuare foarte activ, dar aș zice totuși că este o perioadă de evoluție.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cum sta zodia Taur cu sănătatea si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
Calcul Coloanele Destinului
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Zodia FECIOARA. BANI, carieră și afaceri pentru Fecioara
Nu te cerți pentru a-ți apăra punctele de vedere. Pur și simplu te încăpățânezi și le pui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.