Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: nativii Taur în intervalul 22-28 Iulie 2019 vor avea de efectuat o călătorie alături de o persoană cunoscută. Cel mai probabil un frate sau o soră,

o persoană apropiată, fie pentru a achiziționa anumite bunuri, fie pentru a plăti niște facturi, poate chiar pentru a înscrie pe cineva la un anumit curs, la o anumită școală.

Așadar, astrologul ZODIACOOL vă informează că sunt foarte multe demersuri ce țin în special de partea legală, numai că Mercur în retrogradare pune bețe în roate, vă face să reveniți asupra acelei decizii, veți face mai multe drumuri, vor fi amânate. Toate acestea până în jurul zilei de 25 Iulie, moment în care veți pune pe tapet tot ceea ce ați muncit și apar și recompensele.

În prima parte a săptămânii, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai prudenți la tot ceea ce spuneți și cui spuneți, întrucât se poate interpreta diferit. Pot apărea tot felul de discuții, tot felul de conflicte, cel mai probabil la locul de muncă, care pot conduce în final la deteriorarea relațiilor, de ce nu, chiar la amenințări, șantaj din partea celor ce sunt în jurul vostru.

Pe partea financiară este o săptămână bună. Venus, guvernatoarea voastră, intră în semnul Taur pe 28 iulie, așa că va aduce noi mijloace, noi posibilități de a face bani, de a reinvesti tot ceea ce ați câștigat începând cu luna Mai 2019.

Din 23 Iulie Soarele intră și el în semnul Leu, acolo unde se află Marte, planeta acțiunii, numai că va face o cuadratură la Uranus, ce se află în semnul vostru, ceea ce este oarecum stresant pentru voi, întrucât vă veți confrunta cu o altă latură, mai egoistă, a acelora pe care îi considerați a fi persoane dragi, pentru care ați făcut anumite eforturi, cel mai probabil financiare.

Dacă aveți bani dați cu împrumut, sunt șanse foarte mari să vă revină. Dacă voi ați împrumutat, se pare că veți fi stresați, executați de acele instituții, de acei prieteni, de acel cadru care dorește să recupereze de la voi ceea ce s-a luat la o moment dat.

Pe partea de sănătate este o săptămână relativ bună. Problemele pot să apară doar dacă în ultimii doi trei ani ați avut probleme pe partea de circulație a sângelui.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.