Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: pentru majoritatea nativilor Scorpion, intervalul 22-28 Iulie aduce posibilitatea de a pleca într-un concediu, de a reveni dintr-un concediu și de a

vă ocupa de activitățile profesionale ce au rămas în urmă, în funcție de modul în care ați abordat această situație de la locul de muncă în ultimele două-trei luni.

Soarele din 23 Iulie va intra în Leu, alături de Marte, guvernatorul vostru, pe casa aceasta rezervată carierei, și apar noi oportunități de a vă afirma, de a stabili contracte, de a face rost de bani. Aspectele formate între Jupiter retrograd și Neptun retrograd pe axe ce țin de finanțe, de bani, de creativitate, fac să vă temeți de această oportunitate care poate să apară.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că la mijloc este un interes, îl simțiți, îl conștientizați, dar nici nu aveți cum să vă retrageți la momentul actual din acele conjuncturi, plus că o parte dintre nativii Scorpion au și datorii, care în această perioadă trebuie onorate.

Un element mai tensionat va apărea pe partea relațională, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să abordați totul cu multă diplomație, întrucât Soarele va face cuadratură la Uranus, iar acel Neptun vă spuneam că face cuadratură la Jupiter.

Vedem să intrați în relații, fie din interes, fie conștientizați că sunteți în relații care nu sunt în avantajul vostru, partenerul are un interes, a făcut poate o obsesie pentru voi.

Posibil chiar să vină vestea că apare un copil și voi să nu fiți pregătiți la momentul actual, partenerul să vă confrunte, să facă astfel încât să cădeți într-o lumină mai nefavorabilă și să încercați să ieșiți din această situație basma curată, ceea ce este foarte greu de crezut, întrucât Lilith va fi alături de Neptun în curând și va face ca lucrurile să degenereze.

Dacă ați dezvoltat o relație în paralel, aceasta poate să iasă la suprafață, mai exact după 28 Iulie, când Venus, planeta dragostei, va intra în Leu. Acea idilă poate să apară fie prin intermediul locului de muncă, fie printr-o călătorie generată de locul de muncă și le veți îmbina, dar totodată vă vor destabiliza, de aceea vedem pe partea de carieră nemulțumiri, neplăceri.

Un alt element important al acestei săptămâni, între 27 respectiv 28 Iulie, este că Luna tranzitează casa banilor, a petrecerilor, a distracțiilor. Există posibilitatea de a face anumite excese ce pot să afecteze situația financiară. Aici vorbim de cheltuieli neașteptate, posibil chiar de exagerarea cu anumite dependențe. Dacă ați participat la un eveniment, veți dori să ieșiți în evidență și veți cheltuie mai mult.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL ar fi ca în acest weekend să vă centrați mai mult pe voi și să căutați liniștea sufletească. Aceasta poate să fie găsită atât prin meditație, cât și prin rugăciune, la o plimbare. Totul depinde doar de voi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.