Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: nativii Săgetător încep săptămâna cu vești bune primite atât din partea partenerului, cât și din partea copiilor. Acestea pot viza un rezultat

bun la un examen, în urma evaluării unui proiect, se începe ceva la comun, posibil chiar o afacere sau se derulează o activitate care poate să aducă în perspectivă și bani sau recunoaștere socială, imagine, popularitate, nu doar pentru voi, ci și pentru cei apropiați.

Între 25 și 27 Iulie vă veți focusa mai mult energia sferei profesionale, locului de muncă. Luna tranzitează acest segment astral, plus că veți conștientiza că o bună perioadă de timp, posibil chiar două-trei săptămâni ați muncit la un proiect, dar acesta nu aduce niciun rezultat.

Loading...

Se poate aici chiar să fie vorba de a munci fără a fi plătiți, întrucât acel Uranus ce se află în casa muncii face o cuadratură la Soare și veți fi stresați de acest moment, de o autoritate față de care aveți o responsabilitate.

Posibil să doriți să plecați în concediu, să nu fie personal, să fie nevoie să mai rămâneți la locul de muncă, să nu vi se aprobe o cerere, să nu vi se ia în calcul anumite drepturi pe care le aveți. Pe moment va fi o stare de furie, dar după data de 1 August lucrurile se vor rezolva.

Există posibilitatea în acest interval dacă plecați în străinătate să aveți parte de unele pierderi, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți la bagaje, la tot ceea ce implică responsabilitate.

Dacă doriți să achiziționați un bun sau apare în atenția voastră un chilipir, ceva care este de nerefuzat, vă recomandăm să cereți foarte multe detalii. Mercur retrograd în aspectele pe care le formează vorbește în mod clar de posibilitatea de a pierde bani.

Dacă sunteți implicați într-un proces, atunci astrologul ZODIACOOL vă recomandă să căutați un avocat bun, să încercați să spuneți adevărul, întrucât lucrurile nu se rezolvă doar în primă fază. La mijloc este vorba de ură, de șantaj, de nemulțumire.

Nemulțumiri pot să vină și din partea segmentului medical, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți la alimentație, să faceți sport dacă este cazul, dacă aveți și timpul pentru acest lucru.

Posibil ca programul de la locul de muncă să vă destabilizeze, dar ideal ar fi să căutați de sufletul vostru. În caz contrar, consecințele se vor vedea prin Noiembrie-Decembrie. De aceea, nu neglijați ceea ce vă doriți pe partea sufletească, deoarece aceasta este menirea noastră aici, pe pământ, de a evolua din punct de vedere spiritual.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 5, remedii feng shui 2019
Stea zburătoare 5 este numită și Cinci galben (5 Yellow) sau Wu Wang, o stea care atrage ghinion
Horoscop 2019: VARSATOR horoscop SANATATE. Varsator 2019
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu
Zodiac chinezesc 2019 SOBOLAN, horoscop DRAGOSTE, căsătorie și relații
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.