Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: nativii Săgetător încep săptămâna cu vești bune primite atât din partea partenerului, cât și din partea copiilor. Acestea pot viza un rezultat

bun la un examen, în urma evaluării unui proiect, se începe ceva la comun, posibil chiar o afacere sau se derulează o activitate care poate să aducă în perspectivă și bani sau recunoaștere socială, imagine, popularitate, nu doar pentru voi, ci și pentru cei apropiați.

Între 25 și 27 Iulie vă veți focusa mai mult energia sferei profesionale, locului de muncă. Luna tranzitează acest segment astral, plus că veți conștientiza că o bună perioadă de timp, posibil chiar două-trei săptămâni ați muncit la un proiect, dar acesta nu aduce niciun rezultat.

Se poate aici chiar să fie vorba de a munci fără a fi plătiți, întrucât acel Uranus ce se află în casa muncii face o cuadratură la Soare și veți fi stresați de acest moment, de o autoritate față de care aveți o responsabilitate.

Posibil să doriți să plecați în concediu, să nu fie personal, să fie nevoie să mai rămâneți la locul de muncă, să nu vi se aprobe o cerere, să nu vi se ia în calcul anumite drepturi pe care le aveți. Pe moment va fi o stare de furie, dar după data de 1 August lucrurile se vor rezolva.

Există posibilitatea în acest interval dacă plecați în străinătate să aveți parte de unele pierderi, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți la bagaje, la tot ceea ce implică responsabilitate.

Dacă doriți să achiziționați un bun sau apare în atenția voastră un chilipir, ceva care este de nerefuzat, vă recomandăm să cereți foarte multe detalii. Mercur retrograd în aspectele pe care le formează vorbește în mod clar de posibilitatea de a pierde bani.

Dacă sunteți implicați într-un proces, atunci astrologul ZODIACOOL vă recomandă să căutați un avocat bun, să încercați să spuneți adevărul, întrucât lucrurile nu se rezolvă doar în primă fază. La mijloc este vorba de ură, de șantaj, de nemulțumire.

Nemulțumiri pot să vină și din partea segmentului medical, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți la alimentație, să faceți sport dacă este cazul, dacă aveți și timpul pentru acest lucru.

Posibil ca programul de la locul de muncă să vă destabilizeze, dar ideal ar fi să căutați de sufletul vostru. În caz contrar, consecințele se vor vedea prin Noiembrie-Decembrie. De aceea, nu neglijați ceea ce vă doriți pe partea sufletească, deoarece aceasta este menirea noastră aici, pe pământ, de a evolua din punct de vedere spiritual.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.