Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: nativii Gemeni în săptămâna următoare se vor gândi mai mult la partea sentimentală, întrucât vor trece prin tot felul de stări contradictorii, legate de

infidelitatea partenerului, posibil vești care nu pot aduce fericire să îi încânte pe acești nativi.

Mai mult decât atât, Jupiter este plasată acum în casa căsătoriei, de unde face niște aspecte extrem de tensionate și îi determină pe Gemeni să regândească o situație. În plus, din 23 Iulie Soarele ajunge în semnul Leu, pe casa comunicării, a deplasării, a interacțiunii cu ceilalți. Alături de Marte, care supradimensionează o situație, un conflict din trecut, acesta poate să aducă tot felul de divergențe.

Acestea au un numitor comun și vizează în mod special partea financiară, neajunsurile și posibilitatea de a ieși la suprafață un secret (aici vorbim posibil chiar de o relație extraconjugală). Între 25 și 27 Iulie vă veți focusa mai mult pe suflet, pe starea de sănătate.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că veți face tot posibilul să oferiți o stare de confort, de detașare de tot ce înseamnă probleme de la locul de muncă, de neputințe, de probleme financiare. Abia pe weekend, după 28 Iulie, când atât Lună ajunge semnul vostru, cât și Venus intră în semnul Leu, vă veți se dau un restart, veți prinde curaj, cineva vă va motiva, vă va arăta care este de fapt soluția la problema pe care o aveți la acel moment.

Banii totuși cred că în această perioadă sunt mărul discordiei și ar fi bine să vă orientați părerile legate de modul în care îi obțineți.

Dacă vorbim de partea profesională, nativii Gemeni în continuare se simt presați de lipsa timpului, de faptul că ar putea să facă ceva mai bun, mai bine, într-o poziție mult mai înaltă, dar le este frică să renunțe la partea de stabilitate, care în momentul de față este pe un făgaș nu tocmai bun, dar totul depinde doar de voi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.