Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: nativii Gemeni în săptămâna următoare se vor gândi mai mult la partea sentimentală, întrucât vor trece prin tot felul de stări contradictorii, legate de

infidelitatea partenerului, posibil vești care nu pot aduce fericire să îi încânte pe acești nativi.

Mai mult decât atât, Jupiter este plasată acum în casa căsătoriei, de unde face niște aspecte extrem de tensionate și îi determină pe Gemeni să regândească o situație. În plus, din 23 Iulie Soarele ajunge în semnul Leu, pe casa comunicării, a deplasării, a interacțiunii cu ceilalți. Alături de Marte, care supradimensionează o situație, un conflict din trecut, acesta poate să aducă tot felul de divergențe.

Loading...

Acestea au un numitor comun și vizează în mod special partea financiară, neajunsurile și posibilitatea de a ieși la suprafață un secret (aici vorbim posibil chiar de o relație extraconjugală). Între 25 și 27 Iulie vă veți focusa mai mult pe suflet, pe starea de sănătate.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că veți face tot posibilul să oferiți o stare de confort, de detașare de tot ce înseamnă probleme de la locul de muncă, de neputințe, de probleme financiare. Abia pe weekend, după 28 Iulie, când atât Lună ajunge semnul vostru, cât și Venus intră în semnul Leu, vă veți se dau un restart, veți prinde curaj, cineva vă va motiva, vă va arăta care este de fapt soluția la problema pe care o aveți la acel moment.

Banii totuși cred că în această perioadă sunt mărul discordiei și ar fi bine să vă orientați părerile legate de modul în care îi obțineți.

Dacă vorbim de partea profesională, nativii Gemeni în continuare se simt presați de lipsa timpului, de faptul că ar putea să facă ceva mai bun, mai bine, într-o poziție mult mai înaltă, dar le este frică să renunțe la partea de stabilitate, care în momentul de față este pe un făgaș nu tocmai bun, dar totul depinde doar de voi.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cifrele de la 0 la 9 ascund taina drumului de inițiere și menire a omenirii
Previziuni anul 2019 zodia Iepure: ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. Anul
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.