Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: nativii Fecioară în prima parte a intervalului analizat, 22-25 Iulie, se vor focusa pe a rezolva o chestiune ce ține de obținerea unor avize,

de susținerea unui examen, de reluarea unei colaborări cu o persoană din străinătate care poate să îi ajute să treacă la un alt nivel din punct de vedere profesional.

Toate aceste demersuri de fapt în această perioadă vă ajută să vă obțineți stabilitatea profesională. Totuși, lucrurile vor fi mult mai sigure undeva din luna August, dar până atunci este bine să tatonați toate aceste oportunități.

Din 23 Iulie Soarele intră în semnul Leu, pe casa a XII-a, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai prudenți la tot ceea ce spuneți, cui spuneți, în ce manieră spuneți, întrucât toată lumea acum este foarte agitată de acel Mercur retrograd, planetă care vă guvernează.

Aveți tendința să spuneți adevărul, dar într-o manieră mai agresivă, mai rece, mai tranșantă, critică și să iscați anumite conflicte. Adevărul este de partea voastră din ce se observă, numai că ceilalți nu sunt de aceeași părere.

Un alt element important al acestei săptămâni, între 25 și 27 Iulie,este tranzitul Lunii prin segmentul rezervat Gemenilor, ceea ce reprezintă pentru voi casa carierei. Veți fi văzuți bine de către șefi, veți fi apreciați, vi se vor prelua sau lua în considerare dorințele pentru a dezvolta un proiect pe termen lung.

Dacă lucrați de ceva timp la un spațiu, la o activitate și aceasta tot a suportat revizuiri, după 27 Iulie sunt șanse foarte mari ca acest proiect să se finalizeze. Venus, planeta dragostei, intră și ea tot de pe 28 Iulie în semnul Leu și va sta aici în următoarele cinci-șase săptămâni.

Venus vă va ajuta să vă descoperiți o altă latură, un talent, un obicei pe care l-ați uitat poate sau l-ați practicat în copilărie și acum redevine actual, vă va aduce satisfacții din punct de vedere afectiv, vă veți căuta un alt mijloc prin care să vă arătați calitățile artistice și să vă dați seama că iubiți.

Legat de partener, relația de cuplu în această săptămână este în continuare tensionată. Aceasta se datorează în mod special unor dispute ce apar fie de la copii, fie de la prieteni. Posibil să iasă la suprafață un secret ținut în ascuns de către cel drag de doi, trei ani posibil.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru săptămâna imediat următoare este să vă centrați mai mult pe voi, să faceți mișcare și să dați curs imaginației, pentru a pune în practică tot ceea ce vine pe partea profesională.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 28 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.