Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: nativii Capricorn se vor centra în intervalul 22-28 Iulie 2019 pe o nouă modalitate de a face bani, de a li se face dreptate, de a primi bani înapoi.

Vorbim de niște drepturi pe care le aveți, dar pe care nu le-ați cerut până acum. De aceea, în perioada imediat următoare veți trece la acțiune.

Un element decisiv în luarea acestor decizii este cuadratura între Jupiter retrograd și Neptun retrograd pe casa de comunicare, de acte, de nemulțumiri, discuții tensionate. Jupiter la rândul său face un trigon cu Marte din casa banilor veniți de la ceilalți. Dacă aveți bani de dat altor persoane, atunci este clar că în perioada 25-27 Iulie veți lua decizia să dați celor la care ați apelat ceea ce vi s-a împrumutat.

Dacă doriți să deschideți un proces referitor la un divorț, la un partaj, la o despăgubire, la dezbaterea unei moșteniri, astrologul ZODIACOOL vă informează că această perioadă este extraordinar de bună, însă va fi cu anumite sacrificii financiare.

La acest nivel aveți încă probleme, dar veți face față și chiar veți reuși să puneți în sfârșit în plan ceea ce vă propuneți de foarte mult timp din punct de vedere afectiv. Recomandarea astrologului ZODIACOOL este să vă uitați la detalii.

Venus, planeta dragostei, va face aspecte de conjuncție cu Mercur retrograd. Există posibilitatea de a ieși la suprafață un secret despre partener, vor fi și discuții tensionate între voi și această persoană dragă. Totul poate pleca cel mai probabil de la muncă, de la faptul că nu ajungeți la timp acasă, de la faptul că sunteți în această situație, întrucât persoana dragă nu își asumă atât de multe responsabilități.

Intrarea lui Venus în Leu aduce posibilitatea de a lua în calcul ideea de a vă reinventa, iar când vorbim de această situație, vorbim chiar de oportunitatea de a intra în alte relații, de a da curs unor ispite, unor tentații ce pe moment din punctul vostru de vedere nu au nicio importanță, dar în viitorul foarte apropiat se pot transforma în niște relații extrem de importante și chiar stabile.

Dacă vorbim de partea de sănătate, atunci există posibilitatea ca între 25 și 28 Iulie să vă confruntați cu unele probleme ale sistemului osos, posibil chiar să fie nevoie de anumite investigații și de administrarea unui tratament. În urma acestor verdicte, recomandarea astrologul ZODIACOOL este de a face mai multă mișcare și de a nu mai prelua toate grijile celor din jur, întrucât acestea vă împovărează.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.