Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec intervalul 22-28 Iulie 2019 debutează cu poziția Lunii în domiciliu, un element ce este extrem de favorabil, întrucât le va aduce

multă energie, creativitate, încredere în forțele proprii și îi va ajuta să ducă la bun sfârșit un proiect pe care și-l propun alături de copii sau de rude.

Mai există posibilitatea ca în această primă parte a intervalului analizat nativii Berbec să ia în calcul ideea de a achiziționa un bun necesar familiei, ce a fost amânat pentru a fi preluat, manifestat în viața de zi cu zi, în ultimele două-trei săptămâni.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Berbec să mai aștepte până pe data de 1-2 August, când Mercur, planeta comunicării, a comerțului, a investițiilor, va reveni la mers direct.

În partea a doua a săptămânii, între 25 și 27 iulie, banii vor fi în centrul atenției. Luna va tranzita casa banilor, mai mult decât atât, va face și o conjuncție cu Uranus, ce trimite cuadratură la Soare și va aduce în viața Berbecilor din nou acea stare de stres, de nemulțumire, ce s-a mai manifestat undeva între Martie-Aprilie 2019.

Cert este că sunt neajunsuri, simțiți că trebuie să luați o decizie, numai că nu se văd în momentul de față oportunitățile. Acestea cel mai probabil vor veni pe data de 2, 3 August, când și Venus, planeta norocului, va intra acolo alături de Soare și de Marte, pe segmentul determinat de tot ce înseamnă parte de creativitate.

Dacă tot vorbim de Venus, la finele intervalului, pe 28 Iulie, va intra în casa a V-a și va duce nativului Berbec posibilitatea de a se îndrăgosti, de a lua în calcul tot felul de lucruri la comun, alături de partener. Aici vorbim posibil chiar de oficializarea relației, de conceperea unui copil, de mutarea într-o altă locuință, într-un alt oraș, într-o altă țară.

Cert este că Berbecii vor fi puși în situații bune, care îi avantajează, numai că deciziile finale ar fi indicat să le ia mai târziu.

Pe partea de sănătate, astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Berbec să fie mai atenți, întrucât pot să apară tot felul de intoxicații alimentare, probleme ale sistemului digestiv în mod special.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.