Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: pentru nativii Berbec intervalul 22-28 Iulie 2019 debutează cu poziția Lunii în domiciliu, un element ce este extrem de favorabil, întrucât le va aduce

multă energie, creativitate, încredere în forțele proprii și îi va ajuta să ducă la bun sfârșit un proiect pe care și-l propun alături de copii sau de rude.

Mai există posibilitatea ca în această primă parte a intervalului analizat nativii Berbec să ia în calcul ideea de a achiziționa un bun necesar familiei, ce a fost amânat pentru a fi preluat, manifestat în viața de zi cu zi, în ultimele două-trei săptămâni.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Berbec să mai aștepte până pe data de 1-2 August, când Mercur, planeta comunicării, a comerțului, a investițiilor, va reveni la mers direct.

Loading...

În partea a doua a săptămânii, între 25 și 27 iulie, banii vor fi în centrul atenției. Luna va tranzita casa banilor, mai mult decât atât, va face și o conjuncție cu Uranus, ce trimite cuadratură la Soare și va aduce în viața Berbecilor din nou acea stare de stres, de nemulțumire, ce s-a mai manifestat undeva între Martie-Aprilie 2019.

Cert este că sunt neajunsuri, simțiți că trebuie să luați o decizie, numai că nu se văd în momentul de față oportunitățile. Acestea cel mai probabil vor veni pe data de 2, 3 August, când și Venus, planeta norocului, va intra acolo alături de Soare și de Marte, pe segmentul determinat de tot ce înseamnă parte de creativitate.

Dacă tot vorbim de Venus, la finele intervalului, pe 28 Iulie, va intra în casa a V-a și va duce nativului Berbec posibilitatea de a se îndrăgosti, de a lua în calcul tot felul de lucruri la comun, alături de partener. Aici vorbim posibil chiar de oficializarea relației, de conceperea unui copil, de mutarea într-o altă locuință, într-un alt oraș, într-o altă țară.

Cert este că Berbecii vor fi puși în situații bune, care îi avantajează, numai că deciziile finale ar fi indicat să le ia mai târziu.

Pe partea de sănătate, astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Berbec să fie mai atenți, întrucât pot să apară tot felul de intoxicații alimentare, probleme ale sistemului digestiv în mod special.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal BERBEC de la 21 Martie până la 20 Aprilie. Este locul de
Cu sănătate le facem pe toate! - este o vorbă des folosită. În feng Shui se consideră că
În feng shui-ul Stelelor Zburătoare, busola este împărțită în 8 puncte cardinale și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.