Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: nativii Balanță vor avea o perioadă extraordinar de bună și acest interval analizat, 22-28 Iulie, îi ajută să își ducă la bun sfârșit planurile,

proiectele pe care le-au început cel mai probabil la sfârșitul lunii Iunie.

Chiar dacă Mercur este în retrogradare, chiar dacă face aspectare cu Soarele, ce intră în semnul Leu pe data de 23 Iulie, acești nativi au parte de multă focusare pe a îndeplini un obiectiv, un obiectiv măreț, care din ce se observă aici poate să le asigure stabilitatea financiară și/sau profesională pentru următorii 29-30 de ani.

Mulți nativi Balanță care însă nu și-au redefinit dorințele sau nu și-au stabilit anumite idealuri acum pot să întâlnească persoane noi care să îi încurajeze, să îi aprecieze, să îi remarce și să le dea o altă perspectivă asupra vieții.

Loading...

Pe partea de investiții, astrologul ZODIACOOL vă informează că această săptămână este foarte bună, mai ales între 25 și 27 Iulie, când există șanse foarte mari să achiziționați o mașină, să investiți într-o locuință, să achiziționați poate un teren. Apar așadar tot felul de tranzacții, există posibilitatea chiar și voi să vindeți un bun sau poate să vă revină ceva în urma unui partaj, a unei dezbateri, a unei moșteniri.

Este clar că vorbim de un aport substanțial pe partea financiară, dar nu în bani. Legat de bani, intrarea lui Venus, guvernatoarea voastră, din 28 Iulie în semnul Leu poate să aducă în următoarele cinci-șase săptămâni posibilitatea de a vă lua de la prieteni ceea ce este al vostru. Posibil ați împrumutat la un moment dat o sumă de bani celor apropiați și acum va reveni acea sumă în portofel. Important este și să spuneți ceea ce vă doriți.

Pe plan sentimental, astrologul ZODIACOOL vă recomandă în această săptămână să fiți mai atenți la persoana iubită. Luna între 22 și 25 Iulie va străbate segmentul rezervat caselor de iubire și vă va face mai vocali.

Există predispoziția să deveniți nervoși, mai agresivi cu persoana iubită, probabil de la anumite neplăceri generate de rude, de copii, de o situație stresantă, lipsa timpului petrecut împreună poate fi iarăși o problemă și ar trebui să abordați cu mult calm această situație, întrucât voi sunteți de vină în acest moment.

În weekend ideal ar fi să vă apropiați mai mult de cei dragi, întrucât în ultima perioadă cariera a fost pe primul plan în viața voastră.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

CULORI Dormitor
Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu
Bagua Feng Shui
Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce
Horoscop Scorpion 2019. Previziuni complete în horoscop Scorpion 2019
Horoscop Scorpion 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Scorpion în 2019! 2019

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.