Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: nativii Balanță vor avea o perioadă extraordinar de bună și acest interval analizat, 22-28 Iulie, îi ajută să își ducă la bun sfârșit planurile,

proiectele pe care le-au început cel mai probabil la sfârșitul lunii Iunie.

Chiar dacă Mercur este în retrogradare, chiar dacă face aspectare cu Soarele, ce intră în semnul Leu pe data de 23 Iulie, acești nativi au parte de multă focusare pe a îndeplini un obiectiv, un obiectiv măreț, care din ce se observă aici poate să le asigure stabilitatea financiară și/sau profesională pentru următorii 29-30 de ani.

Mulți nativi Balanță care însă nu și-au redefinit dorințele sau nu și-au stabilit anumite idealuri acum pot să întâlnească persoane noi care să îi încurajeze, să îi aprecieze, să îi remarce și să le dea o altă perspectivă asupra vieții.

Pe partea de investiții, astrologul ZODIACOOL vă informează că această săptămână este foarte bună, mai ales între 25 și 27 Iulie, când există șanse foarte mari să achiziționați o mașină, să investiți într-o locuință, să achiziționați poate un teren. Apar așadar tot felul de tranzacții, există posibilitatea chiar și voi să vindeți un bun sau poate să vă revină ceva în urma unui partaj, a unei dezbateri, a unei moșteniri.

Este clar că vorbim de un aport substanțial pe partea financiară, dar nu în bani. Legat de bani, intrarea lui Venus, guvernatoarea voastră, din 28 Iulie în semnul Leu poate să aducă în următoarele cinci-șase săptămâni posibilitatea de a vă lua de la prieteni ceea ce este al vostru. Posibil ați împrumutat la un moment dat o sumă de bani celor apropiați și acum va reveni acea sumă în portofel. Important este și să spuneți ceea ce vă doriți.

Pe plan sentimental, astrologul ZODIACOOL vă recomandă în această săptămână să fiți mai atenți la persoana iubită. Luna între 22 și 25 Iulie va străbate segmentul rezervat caselor de iubire și vă va face mai vocali.

Există predispoziția să deveniți nervoși, mai agresivi cu persoana iubită, probabil de la anumite neplăceri generate de rude, de copii, de o situație stresantă, lipsa timpului petrecut împreună poate fi iarăși o problemă și ar trebui să abordați cu mult calm această situație, întrucât voi sunteți de vină în acest moment.

În weekend ideal ar fi să vă apropiați mai mult de cei dragi, întrucât în ultima perioadă cariera a fost pe primul plan în viața voastră.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.