Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: în această perioadă vom avea parte de două momente astrale extrem de favorabile. Unul are loc pe

23 Iulie, când Soarele pătrunde în sediul său, în semnul Leu, la ora 5:48. În această poziție, în următoarele săptămâni, guvernatorul vieții ne va pune în situația de a lua mai mult în calcul pe partea de suflet, partea de implicare activă în viața noastră de zi cu zi, a membrilor familiei, chiar în activitățile ce ne fac să ne simțim bine.

Un alt element important în această perioadă este intrarea lui Venus la finele intervalului analizat, pe data de 28 Iulie, în semnul Leu. Venus, planeta dragostei, în acest semn al opulenței, al luxului, al frumosului, va determina în următoarele patru, cinci săptămâni cât va staționa aici, dorința noastră de a ne declara dragostea, de a o face mult mai vizibilă, de a scoate la suprafață tot ceea ce am simțit în ultimele două, trei luni, dar nu am putut exprima.

Mai mult decât atât, am zice că Venus pe începutul acestui tranzit va face o cuadratură la Uranus, ce se află în domiciliul său, adică în semnul Taur, și ne va conduce pe toți cu gândul către acel bilanț de care tot am amintit în ultimele două, trei săptămâni, când au avut loc cele două eclipse.

Așadar, tot ceea ce am decis că este bine să schimbăm în viața noastră, pe aceste tranzite ce încep din această săptămână, se pare că vom cunoaște și rezultate.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că un lucru extrem de stresant în această perioadă este cuadratura pe care o formează Soarele cu Uranus din semnul Taur. Aceasta vizează în special schimbarea radicală a atitudinii față de familie, față de obiceiurile din trecut, față de dependențele noastre. De aceea, cei care au astfel de manifestări vor pune stop și vor da un restart vieții.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Continut Sponsorizat
loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.