Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: în această perioadă vom avea parte de două momente astrale extrem de favorabile. Unul are loc pe

23 Iulie, când Soarele pătrunde în sediul său, în semnul Leu, la ora 5:48. În această poziție, în următoarele săptămâni, guvernatorul vieții ne va pune în situația de a lua mai mult în calcul pe partea de suflet, partea de implicare activă în viața noastră de zi cu zi, a membrilor familiei, chiar în activitățile ce ne fac să ne simțim bine.

Un alt element important în această perioadă este intrarea lui Venus la finele intervalului analizat, pe data de 28 Iulie, în semnul Leu. Venus, planeta dragostei, în acest semn al opulenței, al luxului, al frumosului, va determina în următoarele patru, cinci săptămâni cât va staționa aici, dorința noastră de a ne declara dragostea, de a o face mult mai vizibilă, de a scoate la suprafață tot ceea ce am simțit în ultimele două, trei luni, dar nu am putut exprima.

Loading...

Mai mult decât atât, am zice că Venus pe începutul acestui tranzit va face o cuadratură la Uranus, ce se află în domiciliul său, adică în semnul Taur, și ne va conduce pe toți cu gândul către acel bilanț de care tot am amintit în ultimele două, trei săptămâni, când au avut loc cele două eclipse.

Așadar, tot ceea ce am decis că este bine să schimbăm în viața noastră, pe aceste tranzite ce încep din această săptămână, se pare că vom cunoaște și rezultate.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că un lucru extrem de stresant în această perioadă este cuadratura pe care o formează Soarele cu Uranus din semnul Taur. Aceasta vizează în special schimbarea radicală a atitudinii față de familie, față de obiceiurile din trecut, față de dependențele noastre. De aceea, cei care au astfel de manifestări vor pune stop și vor da un restart vieții.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ce zodie sunt
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Compatibilitate Zodii Chinezești
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Bagua Feng Shui
Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.