Horoscop saptamanal 22 - 28 Februarie 2021 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: in perioada 22-28 Februarie, nativii Taur au o preocupare exagerata pentru viata profesionala si aceasta nu inseamna neaparat si succes

Libertățile și extravaganțele pe care le reclamați în această perioadă nu se prea împacă cu obligațiile pe care vi le-ați asumat. Și cum există mult orgoliu și multă ambiție de a ocupa o poziție socială importantă, simțiți un disconfort pe undeva.

Aveți o preocupare exagerată pentru viața profesională. Și aceasta nu înseamnă neapărat și succes. Nu zic că nu aduce succesul dar nu este neapărat. O asemenea încordare, chiar obsesie, vă poate reduce din calități, vă poate distrage atenția.

În toată această implicare profesională, banii sunt mobilul principal. Astrologul zodiacool.ro vă dă o veste bună: veți fi răsplătiți pentru efortul și sacrificiul pe care îl faceți acum, însă viața particulară vă poate fi afectată.

Viața romantică este afectată serios de această implicare profesională a voastră. Este de la sine înțeles că un partener de cuplu neglijat este nemulțumit și exprimă aceste nemulțumiri.

Ați devenit irascibil și mai aveți și o personalitate care reclamă libertate totală. Deci există toate elementele ca viața de cuplu să fie ceva mai tensionată.

Nu există probleme de sănătate deosebite în această săptămână.

Pentru că se apropie mărțișorul, pe site-ul zodiacool.ro puteți găsi tot felul de talismane, amulete, obiecte extrem de tentante pe care le puteți oferi spre bucuria persoanei iubite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 22-28 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!