Horoscop saptamanal 22 - 28 Februarie 2021 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: in perioada 22-28 Februarie, nativii Scorpion sunt preocupati numai si numai de casa si de familie

Traiul vostru în cuib nu este tocmai benefic. Ar putea fi benefic dacă, sau pentru aceia dintre voi, care reușesc să orienteze o parte din energia pe care o au de acasă, către profesie.

Profesional aspectul săptămânii îi avantajează pe cei care lucrează de acasă, sau care au moștenit meseria de la părinți, sau care au o afacere de familie. Pentru aceia care merg zilnic la un loc de muncă este bine să aibă o poză de familie acolo sau un alt obiect care să le creeze sentimentul de apropiere de familia parentală.

Banii nu crează probleme și îngrijorări în această săptămână, dar, zice astrologul zodiacool.ro, nici surprize plăcute.

Viața romantică este împlinită în special pentru aceia dintre nativi care împart căminul cu persoana iubită. Se poate naște o pasiune mare pentru o parte dintre nativi pentru o persoană care vine din străinătate sau pe care o cunosc la un drum lung.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această săptămână.

Pentru că se apropie mărțișorul, pe site-ul zodiacool.ro puteți găsi tot felul de talismane, amulete, obiecte extrem de tentante pe care le puteți oferi spre bucuria persoanei iubite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 22-28 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!