Horoscop saptamanal 22 - 28 Februarie 2021 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in perioada 22-28 Februarie, nativii Sagetator trebuie sa dea dovada de multa mobilitate ca sa faca fata provocarilor

Munciți enorm de mult și munca voastră vă poate epuiza la un moment dat. Dar, nu vă pasă pentru că sunteți răsplătiți pentru asta. Telemunca nu vă prea priește sau aveți de făcut niște drumuri scurte și asta vă cam stresează.

Profesional viața voastră este legată de niște mici deplasări. Trebuie să dați dovadă de multă mobilitate ca să faceți față provocărilor.

La capitolul bani vă faceți fel de fel de socoteli, cum ați putea să vă transformați radical modul în care îi câștigați deoarece traversați o criză. Și această criză vizează sumele de bani care pot fi la un moment dat insuficiente nevoilor voastre, fie modul în care îi câștigați pentru că considerați că efortul este mult prea mare.

Viața romantică, putem spune că aproape că nu se manifestă deosebit de perioadele anterioare. Acolo unde este stabilitate, lucrurile merg într-o direcție liniară. Nu este idealul dar încă e bine. Nativii care sunt singuri se simt îndemnați să își schimbe starea.

Din punct de vedere al sănătății, există predispoziții către probleme la nivelul gâtului atunci când nu vă manifestați liberi. Închistarea poate provoca afecțiuni ale zonei cervicale.

Pentru că se apropie mărțișorul, pe site-ul zodiacool.ro puteți găsi tot felul de talismane, amulete, obiecte extrem de tentante pe care le puteți oferi spre bucuria persoanei iubite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 22-28 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!