Horoscop saptamanal 22 - 28 Februarie 2021 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: in perioada 22-28 Februarie, nativii Rac sunt cu totul si cu totul implicati in chestiuni secrete

Fie că încercați să ascundeți ceva, fie că încercați să descifrați un mister, lucrurile sunt destul de complicate pentru voi pentru că nu lucrați cu ceva concret.

Profesional aveți de parcurs o perioadă în care nu se întâmplă mare lucru. Prietenii sunt cei care vă antrenează în tot felul de activități și partea profesională rămâne într-un plan secund.

Pentru viața de zi cu zi este foarte posibil să apelați la partenerul de viață. Banii proprii vin mai greu. Ați investit într-o afacere și acum așteptați ca aceasta să dea roade. Deocamdată apelați la fonduri pe care le dețineți în comun cu familia, cu asociații etc.

Viața de cuplu este trăită din plin în mijlocul prietenilor. Sunt avantajate acele cupluri care au prieteni comuni sau care fac parte din aceleași organizații, cluburi, partide, echipe.

Sănătatea nu prezintă probleme deosebite în această săptămână.

Pentru că se apropie mărțișorul, pe site-ul zodiacool.ro puteți găsi tot felul de talismane, amulete, obiecte extrem de tentante pe care le puteți oferi spre bucuria persoanei iubite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 22-28 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!