Horoscop saptamanal 22 - 28 Februarie 2021 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: in perioada 22-28 Februarie, nativii Pesti sunt mai mult preocupati sa cumpare decat sa castige

Sunteți împărțiți în două: pe de o parte doriți să fiți lăsați în pace, să vă petreceți timp numai și numai cu voi, cu gândurile și simțirile voastre. Pe de altă parte doriți să vă afirmați, să vă aflați în centrul atenției generale. 

Astrologul zodiacol.ro este de părere că reușiți să gestionați această situație pentru că cei doi peștișori (de fapt cei doi delfinași!) vă asigură spatele și într-o direcție și în cealaltă.

Viața profesională cere sacrificii și sunteți foarte dispuși să vă oferiți. Și oferta poate fi urmată de o avansare. Astrologul zodiacool.ro nu spune doar ca să vă amăgească. Este posibilă o expansiune privind poziția voastră.

Banii nu sunt o prioritate pentru voi în această săptămână. Și aș merge pe ideea că sunteți mai mult preocupați să cumpărați decât să câștigați.

În plin aspect care nu oferă cuplurilor liniște, viața voastră romantică este un buchet de sentimente. Le încălziți cu energie voastră solară și o hrăniți cu emoții profunde.

Din punct de vedere al sănătății aveți o predispoziție către agravarea sau cronicizarea unor afecțiuni care v-au supărat odată și fie nu le-ați luat în seamă fie nu au fost tratate complet. Luați toate măsurile în deplasări.

Pentru că se apropie mărțișorul, pe site-ul zodiacool.ro puteți găsi tot felul de talismane, amulete, obiecte extrem de tentante pe care le puteți oferi spre bucuria persoanei iubite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 22-28 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!