Horoscop saptamanal 22 - 28 Februarie 2021 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: in perioada 22-28 Februarie, nativii Leu asteapta un contract sau o asociere si pana atunci parca sunt blocati

Multă armonie în cuplu! Dar sunteți obsedați de viața în doi. Nu vă puteți manifesta propriile dorințe, propriile așteptări. Stați și vă raportați tot timpul la celălalt. Este frustrant până la urmă.

Profesional lucrurile sunt similare pentru că vă bazați foarte mult pe parteneri. Aveți o teamă, nu cumva să îi deranjați cu ceva și uitați de propria contribuție, uitați de voi! Așteptați un contract sau o asociere și până atunci sunteți parcă blocați.

Banii vin, însă ca rezultat al unor contracte noi și nu aveți de ce să fiți îngrijorați din acest punct de vedere. Mai mult însă vă puteți baza în aceste zile pe banii partenerului de viață.

Viața romantică este de-a dreptul idilică dar și aici astrologul zodiacool.ro are ceva de spus. Din nou baza se pune în partener și numai în el/ea. Uitați din nou de voi. Într-un cuplu ambii au ceva de adăugat și voi lăsați totul pe partener având sentimentul că sunteți invizibili. Nu este așa. Și acolo, la partener există foarte multă energie. Manifestați-vă! Aveți în partener o bază serioasă.

Din punct de vedere al sănătății există posibilitatea unor inflamații la nivelul abdomenului. Atenție la ce mâncați și evident consumați lichide.

Pentru că se apropie mărțișorul, pe site-ul zodiacool.ro puteți găsi tot felul de talismane, amulete, obiecte extrem de tentante pe care le puteți oferi spre bucuria persoanei iubite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 22-28 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!