Horoscop saptamanal 22 - 28 Februarie 2021 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: in perioada 22-28 Februarie, nativii Gemeni nu comunica decat cu cei de la care au ceva de acumulat, de invatat

E clar, sunteți închiși într-un turn de fildeș! Nu comunicați decât cu cei de la care aveți ceva de acumulat, de învățat. E un soi de snobism și acesta. Și mai există un dezavantaj major: lipsa comunicării cu o paletă cât mai largă de lume conduce la o lipsă de informație și implicit la o plafonare.

Profesional poate că aveți speranța că progresul intelectual pe care îl vizați acum vă va aduce împlinire. Realizări profesionale sunt, este o perioadă în care aveți vizibilitate, aveți energie, deci puteți să treceți la fapte importante fără probleme.

Banii vin din activitatea profesională. Și este posibil ca în această perioadă analizată să primiți o sumă de bani pentru care în sinea vostră v-ați îngrijorat dar se pare că grija voastră a fost fără obiect.

Viața romatică este umbrită de acest aer de superioritate intelectuală pe care îl afișați. Astrologul zodiacool.ro folosește termeni cam duri dar acesta este adevărul. Nu vă izolați de lume, nu fiți obsedați de „mai mult, mai bine”.

Din punct de vedere al sănătății, migrenele care apar brusc și brusc dispar pot fi acele afecțiuni care să vă facă probleme.

Pentru că se apropie mărțișorul, pe site-ul zodiacool.ro puteți găsi tot felul de talismane, amulete, obiecte extrem de tentante pe care le puteți oferi spre bucuria persoanei iubite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 22-28 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!