Horoscop saptamanal 22 - 28 Februarie 2021 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: in perioada 22-28 Februarie, nativii Fecioara au mult de munca si ii capteaza actvitatea de realizare si de finisare a ceva

Creativitatea voastră a dat rezultate și este în faza de materializare. Tocmai de aceea aveți atât de mult de muncă. Vă captează cu totul și cu totul activitatea de realizare și de finisare a ceva: o operă de artă, un proiect oarecare. Și nu vă dați în lături ba chiar vă face plăcere să vedeți cum se realizează ceva ce ați făcut cu pasiune.

Profesional, aveți ca țintă să vă realizați și o faceți din plin mai ales că aveți această disponibilitate pentru muncă efectivă. Se pare că cineva a pus ochii pe realizările voastre și dorește un contract comercial. O altă parte a nativilor sunt „curtați” pentru un nou job sau o asociere.

Banii vin cu condiția ca pe lângă munca migăloasă pe care o desfășurați să mai faceți niște demersuri. Este posibil ca plata pentru activitatea voastră, sau cei care vă cumpără produsele să fie în străinătate și banii să întârzie.

Viața romantică este destul de tensionată și astrologul zodiacool.ro este de părere că implicarea exagerată în muncă, în ordine și în analiză vă poate face cam cicălitori si de aici pot apărea tensiuni în cuplu.

Sănătatea este destul de predispusă la dezechilibre. Nu exagerați cu munca! Nu exagerați cu analizele, puteți să dați în ipohondrie care și aceasta poate dăuna sănătății prin implicarea factorului emoțional.

Pentru că se apropie mărțișorul, pe site-ul zodiacool.ro puteți găsi tot felul de talismane, amulete, obiecte extrem de tentante pe care le puteți oferi spre bucuria persoanei iubite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 22-28 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!