Horoscop saptamanal 22 - 28 Februarie 2021 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in perioada 22-28 Februarie, nativii Balanta, nu dau inapoi de la nimic din ceea ce ii pasioneaza

Sunteți din nou plini de pasiune și foarte creativi. Nu vă dați înapoi de la nimic din ceea ce vă pasionează. În cazul în care doriți să petreceți o vacanță de vis unde să vă ocupați numai și numai de un hobby, acum este momentul.

Profesional nu prea vă stă mintea la treburile importante. Trăiți mai mult din amintiri. Emoțiile primează și este mai greu cu aceste aspecte să reușiți să gândiți „la rece” așa cum fac adevărații profesioniști. Aceia dintre nativi a căror muncă presupune creativitate au acum cel mai mare succes.

Banii sunt din casă, din economii, din rezerve. Din munca proprie încă nu se văd rezultate concrete.

Dar viața romantică este plină plinuță. Aceia dintre nativi care sunt îndrăgostiți sunt plini de pasiune. Cei care se află într-o relație stabilă, potolită, care intrase în rutină, cu căldura lor sunt capabili să reaprindă relația.

Atenție la probleme legate de laba piciorului. Chiar și o unghie vă poate face mari probleme.

Pentru că se apropie mărțișorul, pe site-ul zodiacool.ro puteți găsi tot felul de talismane, amulete, obiecte extrem de tentante pe care le puteți oferi spre bucuria persoanei iubite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 22-28 Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!