HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: nativii Vărsător se pregătesc de plecarea lui Lilith din semnul lor, această energie în această săptămână a Patimilor nu va rata

ocazia de a da cărțile pe față în unele schimburi de replici ce vizează familia/rudele/moștenirile etc. Posibil chiar să iasă la suprafață un secret de familie ce nu a fost divulgat de acum 29-30 de ani.

Vin vești bune pentru Vărsători din partea fraților, prietenilor, persoanelor dragi, care pun la cale o surpriză pentru voi, întrucât ați trecut prin momente tensionate în ultimele luni.

Numai că aceștia nu prea știu că în această perioadă doriți să fiți mai mult timp singuri, pentru a vă pune gândurile în ordine. Mulți Vărsători se simt dezamăgiți de societate, prieteni, parteneri, copii etc., tocmai pentru că ați avut așteptări, iar contextul actual scoate la suprafață tot ce nu este bine organizat în viața voastră.

Loading...

Dacă veți participa la petreceri/distracții, veți auzi informații care vă pot deranja.

Retrogradarea lui Pluton pe casa a XII-a este extrem de dură, mai ales că acum se află în triplă conjuncție cu Saturn-Nodul Sud, ceea ce face ca tot ce ați purtat după voi din viețile anterioare să iasă la suprafață prin toate domeniile vieții.

Mulți Vărsători vor simți nevoia de fericire, însă această stare nu se găsește în exces (mâncare, sex, alcool, droguri etc.) cât mai degrabă în rugăciune, meditație, post, sport etc. De aceea, începând de acum și până la finele lui Septembrie 2019, veți tranzita o perioadă a vieții ce vă va rămâne în memorie cel puțin 29-30 de ani de acum.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să stați departe de problemele cu legea, întrucât acestea pot aduce în această perioadă limitarea independenței/libertății voastre.

Acum veți înțelege necesitatea de a fi cu cineva la bine și la rău, vă veți simți ca sub un duș rece, ce vă trezește la realitate. Acest interval analizat are șanse mari să vă schimbe viața la 180 de grade, cel mai probabil prin elucidarea unor mistere. 

Dacă ați fost implicați în relații extraconjugale, între 26-28 Aprilie totul poate ieși la suprafață. Vor fi și nativi care nu vor trece prin aceste momente, acolo va fi vorba poate de un schimb dur de replici pe pătrarul dintre Neptun-Marte, totul va pleca de la bani sau copii.

La muncă nu sunt probleme, însă stresul ultimelor săptămâni se resimte, poate de aceea veți opta pentru a rămâne acasă de Sărbători.

Astrologul ZODIACOOL recomandă mult calm, în caz contrar sunt șanse să apară probleme cu depresia, insomnii, consum excesiv de pastile. Încercați să nu vă refugiați în dependențe, aceastea nu oferă răspunsuri, mai bine mergeți și căutați sfatul unei persoane competente în domeniu (psiholog, preot, astrolog, terapeut etc.)

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August.
Steaua Zburătoare 1, numită și steaua Victoriei, aspecte pozitive și aspecte negative
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.