HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: viața nativilor Taur între 22-24 Aprilie va prinde culoare, se vede ca tranzitul Lunii peste Jupiter retrograd să vă aducă vești bune

cu privire la recuperarea unei sume de bani, posibil chiar să vi se comunice o sentință favorabilă, să aveți parte de un chilipir.

În fond, toate veștile acestor zile au tangență cu un surplus financiar, o mai bună vizibilitate a voastră în societate. Între 24-26 Aprilie, retrogradarea lui Pluton vă dă planurile peste cap, mai ales dacă aveți programată o deplasare în altă localitate/țară.

Pe ultima 100 de metri se poate întâmpla ceva neașteptat acasă, posibil chiar o rudă să aibă nevoie de ajutorul vostru sau poate realizați că nu este necesar să faceți acel drum, întrucât vă puteți distra foarte bine și acasă de Paști.

Loading...

Dacă aveți de susținut examene, conferințe, prelegeri, această zi de 24 Aprilie poate să aducă emoții exagerate, să vă simțiți blocați de unele întrebări, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți originali, să acționați pe baza impulsului de moment, doar așa o să faceți față stresului.

Pe weekend, vedem să fiți focusați pe finalizarea unor activități de la locul de muncă, posibil chiar să stați mai mult peste program, pentru a vă lua câteva zile libere pe săptămâna viitoare.

Pe partea sentimentală, între 22-24 Aprilie pot să apară unele divergențe de la bani, existând predispoziția ca partenerul să cheltuie mai mult decât vă puteți permite. Dacă la mijloc vorbim de dependențele acestuia, nativii Taur vor fi nevoiți să ia măsuri, să se rupă de acele situații.

Între 26-28 Aprilie, veți opta pentru a petrece sărbătoarea Învierii alături de rude, colegi de la locul de muncă, familie, atenție totuși la unele remarci pe care le veți face la adresa celor din jur, aceștia se vor simți lezați. Vedem să fiți implicați în unele dispute pe teme financiare fără niciun temei, plus că acest context vă poate indispune.

Pe partea de sănătate, rămâne în continuare atenționarea generată de retrogradarea lui Jupiter cu privire la problemele ce pot să apară în sânge, ficat, inimă, tiroidă și boli cu transmitere sexuală.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

La intervale de 20 de ani, calitatea stelelor se schimbă și din pozitive pot deveni negative.
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.