HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: săptămâna începe bine pentru nativii Săgetător, deoarece Luna se află în tranzit prin sectorul vostru, oferindu-vă curaj, energie,

vitalitate, vești bune cu privire la o tranzacție pe care doriți să o efectuați până pe 25 Aprilie 2019.

Tot în prima parte a săptămânii vedem să aveți unele schimburi de replici cu partenerul de la unele afirmații lansate de acesta cu privire la copii/rude/responsabilități casnice. Acest mic conflict se va dizolva între 26-28 Aprilie, când vedem să plecați într-o deplasare.

Aici veți avea timp pentru a reflecta la cele întâmplate, urmând să discutați în detaliu aceste elemente. Între 24-26 Aprilie, sectorul financiar este pus sub semnul întrebării de retrogradarea lui Pluton din semnul Capricorn, astrologul ZODIACOOL recomandă prudență.

Loading...

Sunt mulți Săgetători care sunt implicați în tot felul de inginerii contabile și nu se mai pot desprinde de acele situații, de aceea vor încerca până în Septembrie să caute un avocat bun, să se documenteze cu privire la riscurile ce pot să intervină în timp.

Evident, sunt și nativi care nu trec prin astfel de situații stresante, aceștia doresc în fond doar un loc de muncă mai bine plătit, eventual în alt oraș/străinătate, însă nu se petrece nimic în acest scop, chiar dacă ați mai lansat unele întrebări.

Partea bună este că în urma acestei luni Aprilie, veți fi mult mai responsabili cu banii, o să învățați să îi apreciați mai mult, poate chiar unii vor fi nevoiți să ia totul de la 0.

Șanse mari de a merge la un interviu de angajare pot să apară pe 25-27 Aprilie, întrucât aveți pe cer susținerea lui Uranus-Soare. Acest aspect vă ajută să găsiți remedii naturiste/terapii alternative care pot să vă îmbunătățească starea de sănătate.

Dacă desfășurați practici spirituale, după acest interval vedem să primiți din ce în ce mai multe confirmări din Univers.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Qi (chi) reprezintă forța vieții, o energie pozitivă sau negativă, invizibilă ce curge atât

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.