HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: nativii Rac de Luni doresc să rezolve toate responsabilitățile de la locul de muncă, dacă se poate, chiar și pentru săptămâna

viitoare. Partea bună este că o să dați randament, o să se aranjeze toate lucrurile așa cum le-ați planificat.

Dacă aveți de finalizat un proiect, de semnat un contract, de efectuat o deplasare în interes de serviciu, vedem ca până pe 24 Aprilie totul să se rezolve mult mai repede decât v-ați fi imaginat.

Astrologul ZODIACOOL recomandă atenție în acest interval analizat la starea de sănătate. Pot să apară tot felul de simptome neașteptate care să vă schimbe planurile create pentru Paști, există riscul de a avea căderi de calciu, atacuri de panică, probleme stomatologice, ginecologice, poate chiar accidente la locul de muncă.

Loading...

Pe 24 Aprilie, Pluton retrogradează pe casa asocierilor, ceea ce duce la complicarea lucrurilor pe plan sentimental, mai ales pentru cei care au la momentul nașterii planete în semnul Capricorn, pe gradul 22. În aceste situații vedem dorința de a evada, de a schimba radical totul, numai că această mișcare se face doar din interior spre exterior.

Cert este că începând cu această zi, începeți să vă gândiți mai mult la voi, la viitor, la fericirea pe care ați trăit-o cândva.

Între 26-28 Aprilie veți fi mai apropiați de spiritualitate, credință, veți avea parte poate de revelații de ultim moment. Tranzitul Lunii prin casa a VIII-a poate aduce pentru unii distracție, aventură, instinct sexual, în timp ce pentru alții, Învierea poate să aducă o eliberare din propria închisoare sufletească.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă în aceste zile încărcate de energie de înaltă frecvență să vă ascultați mai mult sufletul, doar așa veți avea parte de acea evoluție pe care o vedem să se înregistreze până la începutul lui Ianuarie 2020.

Dacă veți fi provocați de cei din exterior, ideal ar fi să tolerați totul, întrucât Marte în cuadratură cu Neptun vă testează în această perioadă limitele. Veți fi tentați să acceptați tot felul de oferte de a vă schimba situația financiară peste noapte, aceste situații vor conduce anul viitor la a activa unele probleme cu legea, ce pot să se mențină până la începutul lui 2025.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Denumire: You Bi – Ajutorul din partea dreaptă Aspecte pozitive: Succes, promovare, reputație
Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei
Locația este un loc (zonă, sector) precis determinat. Locația poate fi o clădire încadrată pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.