HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: nativii Leu între 22-24 Aprilie se vor focusa pe discuții importante cu privire la sfera sentimentală. Veți simți nevoia să spuneți

ceea ce aveți pe suflet de 2-3 săptămâni, ceea ce va reprezenta o eliberare pentru voi.

Cert este că veți avea un sentiment de bucurie, întrucât planurile voastre de viitor coincid cu ale celor dragi. Dacă de mult timp vă doreați un copil, acest interval este benefic pentru a primi această veste.

Între 24-26 Aprilie, energia Lunii prin casa muncii și a sănătății, dublată de retrogradarea lui Pluton din Capricorn, vă face să fiți mai precauți cu privire la ceea ce veți afirma față de șefi/colegi. Există șansa să fiți oarecum dezamăgiți de faptul că efortul vostru fizic/psihic din ultima perioadă nu este apreciat la adevăratul nivel, întrucât prima pentru Paști poate fi mult mai scăzută față de alți ani.

Loading...

Leii pot primi oferte de muncă, pot să ia inițiativă în a merge la interviuri etc. Dacă aveți de susținut examene, ar fi bine să vă temperați emoțiile, întrucât este riscul de a vă încurca în afirmații/detalii din dorința de a excela.

Și sănătatea poate să aibă de suferit după 24 Aprilie, mai ales sistemul osos/imunitar/neurologic, totul pleacă de la problemele ce s-au acumulat în timp, în ultimii 2-3 ani. Dacă s-au dezvoltat afecțiuni în ascuns, acestea pot să își facă apariția în mod brusc în viața voastră.

Dacă aveți copii, există șansa să acceptați în aceste zile ideea venită de la aceștia de a pleca într-o vacanță.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă atenție și la locul de muncă, întrucât există risc de accidente, mai ales dacă lucrați într-un mediu periculos, ce presupune foc, înălțime, manevrarea unor utilaje grele, deplasări/curierat etc.

Orice tip de exces se va resimți în organism amplificat, se pot înregistra cazuri în care Leii să ajungă la spital peste noapte, Universul dorește acum să vă demonstreze că trebuie să aveți timp pentru toate, chiar și pentru voi.

Lilith pe ultimele grade în casa căsătoriei aduce până la finele săptămânii viitoare tot felul de tentații ascunse, existând probabilitatea de a da curs unor relații extraconjugale.

Relația cu partenerul este una bună, mai ales în weekend, când Luna ajunge în Vărsător, oferindu-vă șansa ca de sărbători să fiți alături de persoane dragi, ce pot fi plecate în străinătate. Vor fi și Lei norocoși care vor pleca în deplasări, vor avea parte de relaxare.

Există șansa ca în urma unor întâlniri cu prietenii să aflați tot felul de vești nu tocmai plăcute ce circulă despre voi în anturaj.

Dacă vă confruntați cu stări interioare problematice în ultima vreme, o să căutați refugiul în credință/meditație/ rugăciune, vedem să aveți parte de revelații, să înțelegeți astfel de unde a început acel haos, unde ar trebui să mai lucrați la propriul caracter.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cel mai important număr din numerologie care se găsește în data nașterii. Cifra destinului
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste, căsătorie și relații: Însă,
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: Pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.