HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: pentru nativii Gemeni vedem ca Săptămâna Patimilor să aducă tot felul de stări contradictorii, ceea ce nu vă mai miră, având în

vedere că din Ianuarie 2019 treceți prin tot felul de peripeții sufletești. Aceste elemente perturbatoare pot veni atât pe sfera sentimentală cât și pe cea financiară/profesională.

Între 22-24 Aprilie o să aveți unele discuții mai tensionate cu partenerul legate de o afacere/investiție pe care doriți să o efectuați la începutul lui Mai 2019. Mai există șansa ca unii Gemeni să muncească peste program în această perioadă.

Din cauza acest fapt, își vor neglija familia, ceea ce va declanșa anumite tensiuni. Dacă sunt nativi implicați în relații extraconjugale, vedem ca între 24-26 Aprilie aceste escapade să iasă la suprafață, întrucât Pluton retrogradează în sectorul rezervat secretelor/adulterului/minciunii/tentației. Astrologul ZODIACOOL recomandă prudență.

Loading...

Există, de asemenea, șansa ca până la finele lunii Septembrie 2019 să fiți implicați în astfel de conjuncturi, întrucât Universul acum vă testează fidelitatea, încrederea în voi și în relația pe care ați construit-o în timp.

Dacă sunteți singuri, atunci această săptămână deschide o nouă etapă în viața voastră, o să fiți mult mai detașați de ceea ce se întâmplă cu voi, tocmai pentru a da curs unor provocări ce pot veni pe neașteptate pe plan sentimental.

Pe weekend veți avea șansa să plecați într-o deplasare neașteptată, marcată de tot felul de peripeții, de întâlniri cu oameni importanți din societate, de la care aveți foarte multe de învățat.

Practic, mediul social acum vă validează cunoștințele acumulate în timp, veți face impresie bună unde vă veți afișa, numai că în interiorul vostru vedem să fie haos, să simțiți nevoia de singurătate.

Profesional, este o săptămână excelentă, pot veni bani în plus, cel mai probabil o primă, sau veți reuși în sfârșit să vindeți un bun/moșterire/teren.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop chinezesc Bivol pentru anul 2019
Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. Din păcate, nativii
Feng shui 2019 pentru zodia chinezeasca CAPRĂ. Remedii feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Zodiac chinezesc CAPRĂ 2019, horoscop chinezesc 2019
Previziuni anul 2019 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.