HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: pentru nativii Gemeni vedem ca Săptămâna Patimilor să aducă tot felul de stări contradictorii, ceea ce nu vă mai miră, având în

vedere că din Ianuarie 2019 treceți prin tot felul de peripeții sufletești. Aceste elemente perturbatoare pot veni atât pe sfera sentimentală cât și pe cea financiară/profesională.

Între 22-24 Aprilie o să aveți unele discuții mai tensionate cu partenerul legate de o afacere/investiție pe care doriți să o efectuați la începutul lui Mai 2019. Mai există șansa ca unii Gemeni să muncească peste program în această perioadă.

Din cauza acest fapt, își vor neglija familia, ceea ce va declanșa anumite tensiuni. Dacă sunt nativi implicați în relații extraconjugale, vedem ca între 24-26 Aprilie aceste escapade să iasă la suprafață, întrucât Pluton retrogradează în sectorul rezervat secretelor/adulterului/minciunii/tentației. Astrologul ZODIACOOL recomandă prudență.

Există, de asemenea, șansa ca până la finele lunii Septembrie 2019 să fiți implicați în astfel de conjuncturi, întrucât Universul acum vă testează fidelitatea, încrederea în voi și în relația pe care ați construit-o în timp.

Dacă sunteți singuri, atunci această săptămână deschide o nouă etapă în viața voastră, o să fiți mult mai detașați de ceea ce se întâmplă cu voi, tocmai pentru a da curs unor provocări ce pot veni pe neașteptate pe plan sentimental.

Pe weekend veți avea șansa să plecați într-o deplasare neașteptată, marcată de tot felul de peripeții, de întâlniri cu oameni importanți din societate, de la care aveți foarte multe de învățat.

Practic, mediul social acum vă validează cunoștințele acumulate în timp, veți face impresie bună unde vă veți afișa, numai că în interiorul vostru vedem să fie haos, să simțiți nevoia de singurătate.

Profesional, este o săptămână excelentă, pot veni bani în plus, cel mai probabil o primă, sau veți reuși în sfârșit să vindeți un bun/moșterire/teren.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.