HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: între 22-24 Aprilie 2019, nativii Fecioară vor face rost de bani, aceste sume vedem să le așteptați de ceva timp. Cel mai probabil

acest surplus financiar poate veni fie de la o rudă din străinătate, fie din vânzarea unor bunuri/moșteniri. Partea bună este că o să achiziționați tot ce vă este necesar pentru sărbătorile de Paști.

Poate chiar o să reușiți să plecați într-o minivacanță săptămâna următoare. Vă nemulțumește totuși faptul că partenerul este prea relaxat în privința acestor obligații de familie. De aceea, între 24-26 Aprilie există riscul de a avea unele discuții tensionate de la bani, copii, principii de viață etc. Totul este, evident, amplificat de Pluton, care pune presiune pe relațiile plafonate ce s-au confruntat cu probleme în ultimele 2-3 luni.

Loading...

Există riscul în aceste cazuri să se ajungă și la despărțire... poate nu acum, dar în viitorul apropiat, da. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă faceți o analiză a comportamentului manifestat în relație, să încercați să excludeți așteptările față de alții. Doar așa o să vedeți dacă sunteți fericiți sau nu.

Vor fi și Fecioare care de Paști vedem să comunice rudelor apropiate vestea unui eveniment (nuntă, botez, cerere în căsătorie). Cei singuri sunt foarte avantajați în weekend, deoarece pot să își întâlnească sufletul pereche.

Depresiile combinate cu excesul de alcool/tutun/droguri pot duce la atacuri de panică, acum se pot dezvolta unele probleme psihice dacă nu încercați să vedeți cât de mult ați evoluat în ultimii 3-4 ani, încercați să vedeți și lucrurile bune, nu vă axați doar pe cele negative.

Marte în cuadratură cu Neptun ne indică faptul că vă gândiți foarte mult în această perioadă la ideea încetării unei colaborări profesionale. Cel mai probabil acest demers se va realiza după 5 Mai 2019.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cal: ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002,
Ai o lăcomie de neînchipuit, dar reușești să faci bani, deoarece știi cum să îi ții sub
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Iepure este Estul. Nativii din această zodie trebuie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.