HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: nativii Capricorn se simt asemenea unei oale sub presiune în această săptămână, mai ales că pe 24 Aprilie Pluton revine iarăși în

mișcare de retrogradare. Însă de astă dată este stresat de aspectul cu Saturn și Nodul Sud, ceea ce complică lucrurile.

Partea bună este că mai rău de atât nu se poate înregistra (totul se află la această intensitate până la începutul lui Iunie 2019). Nemulțumirile de acum sunt la nivelul tuturor capitolelor, însă totul pleacă din interior, acolo unde mulți ani v-ați confruntat cu blocaje.

Dacă doriți acum să puneți punct unor situații care se repetă în viața voastră la nesfârșit, vedem să aveți ocazia să spuneți stop. Miezul problemei este sectorul sentimental, care în ultima perioadă v-a adus multe stări contradictorii. De aceea, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să discutați cât mai sincer cu partenerul despre viitor, despre ceea ce simțiți etc.

Loading...

Vor fi nativi Capricorn care vor intra în posesia unor secrete, acestea pot viza orice domeniu: sentimental, profesional, rude etc. numai că Neptun în cuadratură cu Marte va conduce la a divulga ceea ce constatați.  

Dragostea la prima vedere este favorabilă în această săptămână, numai că aceste situații pot aduce la pachet și multe complicații (partenerii să fie deja implicați în relații), dar dacă este să fie jumătatea voastră, Universul va aranja lucrurile astfel încât să fiți împreună.

Astrologul ZODIACOOL recomandă, în funcție de gradul în care credeți în aceste practici, să vă apropiați mai mult de rugăciune, meditație, acestea vă pot aduce repede starea de echilibru interior.

Cei singuri vor dori să se detașeze de reproșurile venite din partea părinților (deoarece nu reușesc să construiască o relație) mergând la prieteni, unde chiar pot să întâlnească pe cineva nou.

Între 26-28 Aprilie reveniți la normal, Luna ajunge în casa banilor, oferindu-vă din această poziție noi resurse financiare, care, evident, vor fi cheltuite la cumpărături. Cei mai norocoși nativi vor pleca într-o vacanță sau în vizită la rude, tocmai pentru a se echilibra energetic.

Pentru voi acest interval analizat chiar reprezintă o săptămână a patimilor, va fi o încercare de eliberare de vieți anterioare, trecut, probleme, lipsuri, reproșuri, durere. Mulți nativi pot avea vise premonitorii, pot avea parte de momente neașteptate/stranii între 24/25 Aprilie.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șarpe: ani: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989,
Cifrele de la 0 la 9 ascund taina drumului de inițiere și menire a omenirii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.