HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: începutul săptămânii aduce nativilor Berbec vești legate de o călătorie, posibil să vi se propună de către o rudă să faceți o

vizită în străinătate sau să fiți anunțați că veți primi oaspeți la finele săptămânii.

Partea bună este că aceste vești vor veni la pachet între 22-24 Aprilie cu o sumă de bani, acest surplus financiar poate să vină sub forma unui cadou neașteptat. Între 24-26 Aprilie, aveți parte de foarte multe schimbări la locul de muncă, totul se datorează faptului că Pluton retrogradează pe 24 Aprilie pe casa carierei.

Acest eveniment va conduce la luarea unor decizii radicale, cu privire la planurile pe care doriți să vi le faceți din Mai 2019, întrucât vedem să fiți dezamăgiți de atitudinea ostilă a șefilor, posibil chiar să constatați că aceștia caută un înlocuitor pentru voi, nu țin cont de cerințele voastre.

Loading...

Dacă sunteți pe cont propriu de câteva luni, atunci finele lui Aprilie 2019 aduce în viața voastră o altă viziune asupra concurenței, pieței, vânzărilor, banilor, întrucât veți înțelege de ce lucrurile poate nu vă merg așa cum ați planificat de la început, o să fie de bun augur această mișcare de retrogradare, întrucât vă va trimite să mai studiați, să vă perfecționați, să căutați noi metode prin care să vă afirmați.

Chiar dacă vor veni în curând sfintele Paști, gândul vostru va fi tot la sfera financiară.

Partea bună este că pe weekend Luna ajunge în casa prietenilor, a distracției, a ieșirilor, astfel Berbecii vor fi mai plini de viață, vor relua unele relații din trecut. Dacă veți opta pentru a reveni în țară din străinătate, această Săptămână a Patimilor vă va arăta o altă față a rudelor/prietenilor/partenerilor, întrucât veți simți că aceștia urmăresc un interes de la voi.

Cuatratura Marte-Neptun este un obstacol pentru voi, întrucât veți avea unele schimburi de replici cu cei dragi, cel mai probabil de la principii de viață, însă în fond sunt probleme mai grave, ce nu s-au rezolvat la timp.

Dacă veți pleca din localitate după 26 Aprilie, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la trafic, există risc de pericole pe drum, mai ales dacă veți conduce neregulamentar sau veți consuma alcoool.

Excesele în următoarea perioadă pot să provoace dezechilibre pe partea digestivă și neurologică.

Pe partea sentimentală, această săptămână Berbecii sub influența lui Venus în domiciliu vor fi mai romantici, mai implicați în viața de familie, posibil chiar să fiți inventivi, să îl surprindeți pe partener cu tot felul de cadouri. În plus, pentru nativii singuri, participarea la petreceri/evenimente poate să vă aducă o persoană nouă în suflet.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: Cum spuneam la
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț: ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.