HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: nativii Balanță au de asimilat o lecție karmică de familie în acest interval, existând probabilitatea de a se confrunta cu tot felul

de momente de suferință, nemulțumire, dezamăgire, deoarece Pluton din 24 Aprilie își începe mersul de retrogradare în Capricorn.

Există riscul ca acești nativi să afle despre o boală mai grea a unei persoane dragi. Cert este că astrologul ZODIACOOL recomandă să vă schimbați abordarea față de familie, să nu mai fiți atât de rigizi, să înțelegeți faptul că neamurile duc pe umeri aceeași misiune.

Dacă vă doriți extinderea familiei, trecerea la o altă etapă în relație prin conceperea unui copil, o să încercați să comunicați cu partenerul, însă aceste elemente de impact major asupra vieții vin din Iulie 2019.

Loading...

Partea bună este că în prima parte a săptămânii tranzitul Lunii prin casa deplasărilor, a discuțiilor, a contractelor poate să aducă o veste bună despre mărirea salariului, planificarea unei vacanțe de Paști, promisiuni referitoare la un alt loc de muncă din Mai 2019 etc.

Pe weekend Balanțele se vor distra/relaxa alături de persoana dragă/părinți/copii, chiar veți avea parte de unele revelații cu privire la manifestările emise de voi față de ceilalți. Evoluția acestei Săptămâni a Patimilor este pe partea psihică, vă veți provoca la un dialog interior cu propria persoană, în urma căruia o să constatați că fugiți de unele responsabilități.

Marte în cuadratură cu Neptun reprezintă următorul vostru pas în eliberarea sufletească, mulți nativi vor simți că a venit timpul să ceară ajutor din exterior, să își împărtășească trăirile unei persoane specializate, care să le explice ce se petrece acum cu ei.

Vor fi și nativi care nu vor trece prin atâtea episoade de interiorizare, aceștia vor fi preocupați de treburile casnice, de pregătirile pentru Paști, de rezolvarea unor activități ce țin de gospodărie, urmând ca oboseala/stresul acumulat în această săptămână între 26-28 Aprilie să fie eliminat prin întâlniri de suflet cu persoane dragi.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 GEMENI SANATATE: Acest capitol, după cum ați observat în prezentările generale
Horoscop GEMENI BANI 2019: la nivel financiar, lucrurile în ansamblu stau cel mai bine în 2019.
Soarele se află în semnul zodiacal BERBEC de la 21 Martie până la 20 Aprilie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.