HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 Aprilie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: intervalul 22-28 Aprilie 2019, numit în tradiția creștină și Săptămâna Patimilor,

are ca eveniment principal retrogradarea lui Pluton, planeta morții și a renașterii, ce are loc pe 24 Aprilie, la ora 21:50, ora României.

Acest gardian al tărâmului de dincolo în ultimele luni a fost implicat într-un aspect stresant, generat atât de Saturn, cât și de suprapunerea Nodului Sud în tranzit peste acesta, generând la nivel de individ numeroase tensiuni.

Astfel, tot de la finele lunii Ianuarie ne-am confruntat cu fricile noastre, temerile, obstacolele pe care singuri le-am adus în calea fericirii noastre, de aceea în urma acestei retrogradări vom lua în serios schimbarea de care considerăm că avem parte.

Loading...

Un alt aspect important al săptămânii analizate este generat de pătrarul Neptun-Marte, care ne provoacă credințele interioare.

Cel mai probabil, la nivel internațional vom vedea unele declarații intrigante referitoare la religii, migrație, economie,  epidemii de boală, dependențe.

Astrologul ZODIACOOL recomandă în aceste zile încărcate de energie de înaltă frecvență să vă ascultați mai mult sufletul.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia BIVOL. Femeia Bivol in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
O persoană conservatoare și destul de încăpățânată, deoarece are încredere în sine
Horoscop Sagetator 2019. Previziuni complete în horoscop Sagetator 2019
Horoscop Săgetător și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Săgetător!
Astronomia și Stelele Zburătoare
Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.