Horoscop saptamanal 21-27 Septembrie 2020 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: in intervalul 21-27 septembrie, nativii Varsator sunt cam departe de realitate

Numai ce au început să iasă în lume și nativii Vărsător visează că își reglează o problemă care îi chinuie de multă vreme.

Nativii sunt foarte atenți la tot ce îi înconjoară, atenți la orice mesaj care vine către ei, considerându-le adevărate amenințări.

Cineva din zona mai „înaltă" a anturajului îndulcește lucrurile, îi îndeamnă pe nativi să nu irosească nicio fărâmătură de informație fără să o folosească pentru a înțelege și a-și forma un concept superior.

Din acest moment, stresul cu informațiile și mesajele dispare.

Banii sunt iluzorii, așa cum am mai spus. Nativii mai mult visează la acele sume de bani, decât să le aibă în buzunar sau în cont.

Sume importante vin totuși din activitatea profesională. Este foarte posibil să li se ofere nativilor participarea la o activitate nouă, mai bănoasă.

Sensul vieții arată insistent către pasiune. Viața romantică trebuie, obligatoriu, trăită la foc intens.

Relația actuală a nativilor ține mai mult de o relație intelectuală decât de una erotică. Nativii constată că au același interes pentru un anumit gen de lectură, de muzică, le place același gen de spectacole, au aceleași idei filozofice și religioase.

Sănătatea începe să dea semne că ceva nu este chiar în ordine, drept pentru care, astrologul zodiacool.ro vă îndeamnă să treceți pe la un doctor.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.