Horoscop saptamanal 21-27 Septembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii Scorpion, in perioada 21-27 septembrie, sunt coplesiti de emotii

Nativii Scorpion au o săptămână în care percepțiile lor extrasenzoriale le depășesc media personală.

Nativii sunt adevărate receptoare în general, dar zilele acestea sunt empatici și sentimentali. Este un lucru foarte frumos, dar cu riscul de a recepționa prea multe din jur, și bune și mai puțin bune, și ce îi interesează și ce nu, pentru că privesc persoane necunoscute.

Da, nativii pot intra în rezonanță cu necazurile și bucuriile oricui.

Banii sunt veniți de la parteneri. Pe aceștia se bazează nativii acum. Dar și acolo se poate înregistra un blocaj care să îi pună pe nativi pe gânduri.

Blocajele se deblochează la un moment dat, deci nu vă descurajați! Munca de zi cu zi a ajuns să îi exaspereze pe nativii Scorpion.

Viața romantică este explozivă și cu provocări erotice. Cea mai importantă relație pe care nativii o au acum în plan personal este cea cu copiii. Se discută de la inimă la inimă. Nu este nevoie de cuvinte, ci cel mult de o privire. Nativii simt ce nevoi au cei mici, sau nu foarte mici, îi înțeleg mai mult ca niciodată.

Sănătatea este destul de delicată. Asta poate presupune mici accidente, dar mai poate să însemne și intervenții.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.