Horoscop săptămânal 21-27 Octombrie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: după multe săptămâni în care ați bătut pasul pe loc pentru a obține acte, avize, tot felul de documente în vederea intrării fie la un loc de

muncă, fie pentru a obține o avansare, fie poate pentru a susține un examen în vederea unei treceri la un alt nivel din punct de vedere profesional, în această săptămână, între 21-23 cctombrie se finalizează toate aceste proceduri, urmând ca din 23 octombrie și până la sfârșitul lunii noiembrie, să se îndeplinească ceea ce vă doriți.

Este un mic progres atât din punct de vedere profesional, cât și social pentru că veți întâlni persoane noi, vă pregătiți pentru intrarea lui Saturn, guvernatorul vostru din luna martie. De fapt, acum sunt pregătirile preliminarii pentru a trece la următorul stadiul.

De asemenea, pe segmentul profesiei, faza de Lună nouă ce va avea loc săptămâna următoare vedem să se resimtă, să aducă dorința de a deschide poate o afacere, o activitate pe cont propriu, fie că e vorba prin intermediul internetului, fie că e la distanță prin tot felul de rețele de socializare, important este că simțit nevoia de a acționa, de a nu mai rămâne în acel stadiu de plafonare.

Știți că vreți mai mult, nivelul vostru este cu totul altul, numai că de la parte psihică și până la parte concretă, materială, este cale lungă și drumul este anevoios, tocmai pentru că sunteți singuri, nimeni nu mai are încredere în voi.

!!!NOU Horoscop 2020 Varsator

Sunteți destabilizați și din punct de vedere sentimental și tocmai de aceea acum este momentul în care trebuie să faceți ordine în viața voastră legat de felul în care vă raportați la partener, locuință, investiții, locul de muncă, legătura cu familia, colegii.

Această stare de schimbare generată de planetele din clasa a XII-a, în aspecte tensionate cu Marte, vorbește acum de o găsire a unei motivații atât de puternice, încât în următorii 30 de ani să nu vă opriți din acel progres.

Pentru a se ajunge la astfel de situații este nevoie să trecem și prin suferință, tocmai de aceea nativii Vărsător acum vor lăsa starea de neliniște sufletească și vor trece la planul concret, ceea ce îi va face să mai uite de nemulțumirile din viața sentimentală și socială.

Pe partea de iubire, vedem ca partenerul să afirme în toată această săptămână faptul că fie este obosit, fie are foarte mult de muncă. Dacă lucrați la comun, atunci vor fi unele divergențe de la modul în care gestionați banii/timpul/anumiți clienți.

În schimb, pe weekend lucrurile se vor mai remedia, veți avea discuții mai importante cu privire la viitorul relației, posibil o eventuală investiție, poate chiar de trecerea la un alt nivel în relație, poate căsătorie, de ce nu, apariția unui copil. Important este că lucrurile se schimbă în viața voastră, dar cu pași mici și totul pleacă de la partea de carieră.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Vărsător, pe partea de sănătate, în această săptămână să facă pe cât posibil să evite excesele fie că e vorba de dependențe, fie că e vorba de un tratament, și să înțeleagă de fapt cauza bolii, de ce au apărut toate acele atacuri de panică sau stările de insomnie, unde sufletul vostru nu este mulțumit.

!!!NOU Horoscop 2020 Varsator

Faceți pace cu propria persoană și veți vedea cum toate aceste probleme se îndepărtează din viața voastră de zi cu zi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 18 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!