Horoscop săptămânal 21-27 Octombrie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: pentru nativii Taur, săptămâna ce urmează schimbă perspectiva asupra relației.

Până în data de 23 octombrie, cât Soarele mai este plasat în casa muncii și a sănătății, veți să fi determinați, cel mai probabil de tranzitul planetelor, să efectuați un drum în scop profesional sau să obțineți anumite acte/hârtii de la anumite instituții pentru a încheia un dosar, pentru a se semna un contract.

Toate acestea vin pe neașteptate, însă veți face față acestor schimbări de program, mai ales că există rost și de o avansare. Marte în continuare se află pe segmentul muncă și vă susține pe partea de efort fizic, psihic.

NOU!! Tauri, a aparut Horoscop 2020 Taur

Toată această stare de stres acumulată ani de zile, odată cu 23 octombrie, când Soarele va intra în segmentul iubirii și va pune multe semne de întrebare în momentul în care va face opoziție cu Uranus în retrogradare, vă va determina să schimbați foaia față de partener, veți scoate la suprafață niște stări pe care poate nu le-ați mai trăit până acum.

Acestea sunt determinate în special de faptul că vă simțiți folosiți, extenuați, nu primiți iubire pe măsura eforturilor pe care în momentul de față le depuneți în raport cu celălalt și acest lucru vă neliniștește.

Multe luni, în special din luna martie și până în prezent, au reprezentat o nouă etapă, un nou început, o altfel de situație. Nici voi nu vă mai recunoașteți ca persoană mai ales în raport cu celălalt, și de aceea o parte din nativii Taur vor lua în calcul ideea de a se separa de cel drag sau de a discuta niște situații ce au fost evitate începând cu luna septembrie și până în prezent.

Sunt momente ușor de dus, mai ales că se apropie și Luna plină de la începutul săptămânii următoare. Pe același fond vedem ca Venus, guvernatorul vostru, să facă aspecte etice bune, dar ele în fond sunt foarte tensionate cu Lilith, care reprezintă tentația, misterul, provocarea.

Pot apărea conflicte între voi și partener, ele fie sunt generate de anumite vești sau intrigi generate de prieteni, rude, persoane apropiate, fie vouă, fie partenerului, și veți ajunge într-un conflict care poate nu vă reprezintă. Ar fi bine totuși să vă gândiți de multe ori în momentul în care afirmați ceva, dacă este chiar a voastră aceea opinie și abia după să spuneți ceea ce simțiți.

Oricum este abia începutul acestei perioade, Mercur va intra în retrogradare, va căuta soluții la aceste probleme legate de sfera sentimentală și ele cel mai probabil se vor găsi. Pentru nativii Taur, în momentul de față se pune foarte mult accent pe partea de stima de sine.

Încercați să vă centrați mai mult pe aspectul fizic, pe suflet ,pe partea mentală/intelectuală, și abia după ce veți fi bine cu propria persoană, atunci veți ști ce să cereți de la partener.

Cunosti un Taur? Da-i vestea: a aparut Horoscop 2020 Taur

Uranus vrea să aducă transformare în viața voastră dar nu prin exterior, ci mai degrabă prin felul în care lăsați ca lucrurile să curgă în jurul vostru, în viața voastră, să nu mai controlați absolut totul și atunci veți vedea că situația se va rezolva.

Este conflict, nu îi înțelegeți pe ceilalți de ce se comportă așa cu voi pentru că le oferiți tot binele din lume și vă răsplătesc invers proporțional cu ce dați. De aceea, este o perioadă în care să reflectați mai mult și să schimbați foaia.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!