Horoscop săptămânal 21-27 Octombrie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: nativii Săgetători, între 21-27 octombrie, vor avea un randament mai sporit la locul de muncă.

Fie că vorbim de noi idei ce doriți să le dezvoltați pe cont propriu, fie se soluționează o problemă ce va neliniștit în ultimele două-trei săptămâni, fie poate vi se face dreptate dacă ați fost implicați în anumite probleme ce țin de justiție.

Intrarea Soarelui, din 23 octombrie, în casa a XII-a, a psihicului, a problemelor cu legea și a problemelor de sănătate, aduce un plus de odihnă, detașare de tot ceea ce înseamnă probleme, o reconectare cu sinele și apropiere de divinitate, ceea ce este un element bun, întrucât veți avea patru săptămâni în care veți căuta mai mult de voi.

Însă, în plan concret pentru ceea ce înseamnă acțiuni stabile care aduc în viața voastră progres, aș zice că mai durează până pe 21-26 noiembrie.

Este un moment, în această săptămână, în care să vă puneți ordine în viața voastră, fie că e vorba de iubire, fie că e vorba pe muncă, bani, să vă recentrați ideile, să descoperiți că felul în care ați abordat lucrurile în ultimii trei-patru ani nu este chiar atât de indicat. Trebuie să fiți mai hotărâți pe acțiunile voastre, pe ceea ce vă doriți și abia atunci totul în jurul vostru se va schimba.

!!!NOU Horoscop 2020 Sagetator

Nu este o săptămână ușoară la nivel de sănătate, întrucât Soarele face opoziție la grad perfect, între 24 și 27 octombrie, cu Uranus în retrogradare pe sfera sănătății și pot apărea fie viroze, fie probleme ginecologice, fie o posibilă reactivare a unor probleme de sănătate ce au mai fost dezvoltate în ultimii ani, fie pot să vină niște pierderi pe partea medicală ce nu vă avantajează.

Încercați să nu supradimensionați aceste diagnostice, întrucât lucrurile se vor aranja, se găsesc și remedii, tratamente, numai că indicat ar fi să vă duceți în spatele problemei, să căutați cauza spirituală a acestor obstacole/blocaje din sufletul vostru.

Dacă veți analiza mai mult modul în care reacționați la situațiile de stres, veți constata că în ultima perioadă ați fugit de realitatea din viața voastră și este indicat chiar să fiți mai tranșant în tot ceea ce implică discursul față de ceilalți.

Este foarte multă frustrare/furie fie față de partener, fie față de copii, fie față de locul de muncă, față de voi, întrucât nu vă ridicați la nivelul așteptărilor voastre. Faceți pace cu sufletul vostru, duceți-vă mai mult pe partea de rugăciune și meditație, poate veți lua în calcul ideea de a merge la un psiholog, preot, astrolog, tocmai pentru a vi se explica unde este blocajul.

!!! A aparut Horoscop 2020 Sagetator

Pe partea financiară, 22-24 octombrie poate să aducă un surplus la nivelul acestui domeniu. Important este să dați curs acelor provocări, încercați să fiți și mai suspecți la tot ceea ce vine, întrucât Mercur în curând va retrograda și veți observa că vi se întinde o capcană, cineva încearcă să profite de încrederea/loialitatea voastră și poate dacă semnați acte în momentul de față lucrurile se vor complica. Cereți mai multe detalii la tot ceea ce vreți să se dezvoltați în această săptămână.

Pe segmentul iubire, este o săptămână cu multe confirmări, fie partenerul vă oferă niște lecții de viață, vorbim aici poate de exemple unde ați greșit, fie poate vă susține în anumite proiecte, poate cu banii. Vedem o stabilitate, un lucru ce vă încântă, numai că nu ajunge, celelalte probleme ce vin din sfera carierei, baniilor, vor dezechilibra acest bine ce se menține pe segmentul iubirii.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Săgetător să își asculte mai mult intuiția și dacă simt că este cazul să se îndepărteze de anumite persoane, obiceiuri, trăiri din trecut, să facă acest pas, întrucât Universul îi ajută și va aduce în viața lor oameni noi, în următoarele săptămâni.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!