Horoscop săptămânal 21-27 Octombrie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: pentru nativii Pești, săptămâna 21-27 octombrie 2019 vorbește în mod special de o apropiere mai mult de divinitate.

Soarele, din 23 octombrie, intră în casa psihicului, legăturii cu străinătatea, studiilor.

Vor fi o parte din nativii Pești care vor accepta ideea că este nevoie de mai multă implicare în viața profesională, că au nevoie de anumite cursuri, hârtii pentru a demonstra ceea ce fac în momentul de față, cu toate că considerați acum că aceste demersuri sunt inutile, ele vă vor ajuta pe parcurs.

Dacă aveți de susținut examene, ele vor fi bine aspectate mai ales între 23 și 25 octombrie, dacă aveți în plan ideea de a începe studiul unei limbi străine sau vreți să plecați într-o țară străină, această perioadă iarăși vă avantajează.

Lucrurile se vor desfășura în luna noiembrie în prim plan, dar acum vin acele instincte, impulsul se creează în această perioadă. De asemenea, vor fi și nativ Pești care nu vor fi implicați în aceste demersuri, ei doar își vor analiza viața, vor avea parte de inspirație, își vor asculta mai mult sufletul, vor simți nevoia de a se apropia de divinitate și acest lucru se va cunoaște, întrucât veți aduce o pace, liniște în viața voastră.

!!!NOU Horoscop 2020 Pesti

Totuși, dacă sunteți implicați în tot felul de probleme cu legea sau sunteți dependenți de anumite vicii, această săptămână poate să aducă și acele conștientizării că nu este bine ceea ce faceți, numai că pe fondul suprapunerii între Saturn și pedeapsa în viață, vedem că am mulți nativ Pești să se simte umiliți, să se simtă înjosiți de condiția lor umană și vor ceva mai mult, vor să renunțe la ceea ce îi trage înapoi.

Acesta este un element pozitiv, întrucât mulți își vor schimba viața, poate pentru restul vieții de acum încolo.

Pe partea sentimentală, vedem armonie, pace, susținere. Acel trigon regal în continuare îi susține pe nativii Pești în tot ceea ce înseamnă sfera iubirii, planurile la comun, poate călătoriile alături de parteneri.

Nu trebuie uitat faptul că Marte, din casa iubirii, pasiunii, relațiilor interzise, în toată această săptămână va face aspecte mai tensionate și aduce posibilitatea ca în cazul în care sunteți implicați în relații extraconjugale, să iasă lucrurile la suprafață sau să fiți abordați de persoane la care nu v-ați fi așteptat, fie de la locul de muncă, fie din cercul de prieteni.

Se întâmplă niște lucruri ce vă destabilizează emoțional, poate de aceea va fi și cazul să vă rupeți de acele persoane.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Pești să fie foarte sceptici la tot ceea ce înseamnă interacțiune cu cei noi sau cu persoanele care se apropie de ei într-un scop fie poate sentimental, fie pe partea profesională. La mijloc este o tentație și cineva vă pune la încercare.

!!!NOU Horoscop 2020 Horoscop 2020 Pesti

Dacă dați curs acestor provocări, atunci urmează o perioadă în care veți fi satisfăcuți din punct de vedere mental. Cel mai probabil, după sfârșitul lunii noiembrie lucrurile se vor întoarce împotriva voastră, mai ales dacă dați curs unei alte relații extraconjugale. Dacă sunteți implicați în procese, această săptămână, în special între 24 și 25 octombrie, aduce posibilitatea aflării unei sentințe.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!