Horoscop săptămânal 21-27 Octombrie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: pentru nativii Gemeni, în săptămâna care urmează sănătatea va fi punctul central.

În prima parte a săptămânii, între 21-23 octombrie, cât soarele mai este plasat în segmentul iubirii, vor fi și din perspectiva voastră, niște nemulțumire față de cel drag. Fie vreți să dați un nou restart iubirii, poate veniți cu ideea de a pleca într-o vacanță, poate faceți o surpriză partenerul.

!!NOU !!A aparut Horoscop 2020 Gemeni

Eforturile voastre nu sunt apreciate, nu se iau în calcul, simțiți că tot ceea ce faceți nu își are rostul și poate de aceea o să aveți un moment de interiorizare sau luați în calcul ideea de a pune stop acestor stări de dependență, în ceea ce implică atenția partenerului.

Este o săptămână care aduce și bani, pentru că între 21-23 octombrie Luna tranzitează segmentul financiar. Veți avea multă energie, curaj, creativitate, veți fi în mai multe locuri în același timp, faceți o impresie bună, poate luați în calcul și ideea de a mai renova ceva prin casă, mai achiziționați un lucru ce le trebuie copiilor, partenerului.

După 23 octombrie, când Soarele intră în segmentul muncă și sănătate, lucrurile se complică, în special pe segmentul ce ține de starea de bine a corpului. Acolo îl mai întâlnim și pe Mercur, guvernatorul vostru, alături de Venus, și deja sunt lucrurile tensionate, fie că vorbim de probleme ale sistemului respirator, fie că vorbim de viroze, fie că vorbim de dureri stomatologice stau ginecologice.

Nativii Gemeni sunt predispuși fie de a dezvolta anumite probleme de sănătate, fie de a aduce din nou în actualitate anumite probleme ce s-au manifestat în prima parte a anului, mai degrabă din luna aprilie și până în iulie anul curent.

Multă atenție, aceste probleme din organism sunt de fapt amplificate de neliniștea voastră sufletească, de faptul că considerați că pierdeți prea mult timpul cu ceilalțic cu voi mai puținc iar organismul își creează propriile sisteme de a vă atrage atenția și de a vă rupe efectiv din acel circuit închis pe care l-ați dezvoltat singuri în viața voastră.

De asemenea, în weekend vedem în viața nativilor Gemeni să apară noi idei pe partea profesională, noi proiecte, întâlniri cu oameni care au colaborat cu voi în trecut, vor să reia aceleași legături, ba mai mult decât atât, vorbim acum de oferte foarte bune din punct de vedere financiar.

Lucrurile acestea nu prea stau chiar așa, la mijloc este o capcană, întrucât în curând Mercur va retrograda și vă va face să vă reîntoarceți în acele nemulțumiri din care încercați să vă retrageți în momentul actual.

Dacă vor fi Gemeni care vor lua în calcul ideea de a-și da demisia în această perioadă, cel mai probabil vor fi convinși să rămână în acele situații, dar la sfârșitul lunii noiembrie tot se va ajunge la această situație.

Această săptămână aduce mai multă acțiune în viața voastră și mai multă centrare pe starea de spirit, căutați acea fericire în ceea ce faceți în viața de zi cu zi, fie că vor e vorba de a citi o carte, fie că mergeți la sală, fie că vă bucurați de o muzică bună, fie că participați la un film, fie efectiv dați curs unei relații/tentații de moment ce a mai apărut în viața voastră și în trecut.

Anunta Gemenii ca a aparut Horoscop 2020 Gemeni

În schimb, acum pare că sunteți pregătiți să oferiți o șansă acelor persoane. De fapt, vă oferiți în momentul de față o șansă, iar în legătură cu partea de iubire nu este momentul chiar să luați măsurile cele mai radicale. Veți mai reveni asupra lor, cel mai probabil la sfârșitul lui noiembrie, dar dacă simțiți să spuneți ceva atunci Universul vă încurajează și chiar aduce rezolvarea unor probleme.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!