Horoscop săptămânal 21-27 Octombrie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: În prima parte a săptămânii 21-27 octombrie, nativii Fecioară se vor apropia mai mult de tot ceea ce înseamnă muncă, responsabilitățile de

servici, posibil să apară noi vești legate de o avansare între 21 și 23 octombrie.

Mai mult decât atât, Luna tranzitează casa psihicului și ajungeți în posesia unor informații ce v-au fost omise, probabil cu bună știință, fie de colegi, fie de șefi, fie de persoane care au o anumită putere asupra voastră. Aceste lucruri vă nemulțumesc dar vă și determină în următoarea perioadă să fiți mai irascibili și detașați de toți cei care vă supără.

Marte este implicat în casa banilor, în aspecte tensionate în această săptămână, deci veți fi forțați de Univers să treceți peste această nemulțumire generată de bârfe, de tot felul de scandaluri și să luați partea plină a paharului, să vă prefaceți că nimic nu este în neregulă.

!! NOU !! NOU Horoscop 2020 Fecioara

Cu prima ocazie se pare că nativii Fecioară se vor retrage din anumite conjuncturi. Mai mult decât atât, Luna va tranzita casa banilor în weekend și va aduce posibilitatea de a intra în posesia unor sume de bani și cu acestea fie veți dori să ajutați un copil, fie veți împrumuta pe cineva drag, fie poate chiar voi vă veți face o mică plăcere pentru a vă detașa de stresul din această perioadă.

Mercur, guvernatorul vostru, alături de Venus, se află în casa discuțiilor. Vedem să aveți parte de discuții favorabile și dezavantajoase pentru voi. Acestea pot veni fie prin prisma familiei, să reluați anumite subiecte, fie cu frații, fie cu partenerul și să constatați că tot ce ați încercat să faceți, să ajutați, a fost în zadar, nimeni nu a luat în seamă părerea voastră.

Tocmai de aceea, tema acestei săptămâni pentru nativii Fecioară este de a nu mai lua totul personal, de a se concentra mai mult pe ei, pe propria persoană, pe intuiția lor și să fie mai indiferenți cu exteriorul, să își urmărească și scopul. Marte vorbește de această situație financiară bună, care poate să apară doar dacă veți fi altfel și nu veți reacționa pe moment, nu veți critica, veți aborda o atitudine de indiferență.

Intrarea Soarelui în semnul Scorpion, pe casa actelor, contractelor și deplasărilor, în următoarele patru săptămâni vedem să vă aducă vești despre o eventuală tranzacție, deplasare în interesul de serviciu.

De asemenea, dacă aveți multe nemulțumiri cu privire la frați, poate o moștenire este la mijloc sau faptul că ați fost dezavantajați în copilărie și acum vă readuceți aminte de acest subiect, în următoarea perioadă lucrurile vor deveni tensionate, însă nu neapărat în săptămâna aceasta. Acum este doar aceea picătură chinezească care pune presiune asupra voastră.

!!! A aparut Horoscop 2020 Fecioara

În schimb, în următoarele două-trei săptămâni lucrurile vor escalada. Până atunci, încercați să vă duceți mai mult pe iubirea de sine.

Acest element va face ca relația sentimentală să prospere și să fie mai bună, să vă împăcați mai bine cu celălalt, să știți ce să cereți de la cei din jurul vostru. De fapt, vreți armonie, dar nu sunteți focusați efectiv pe elementele ce susțin acest echilibru interior.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!