Horoscop săptămânal 21-27 Octombrie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: pentru nativii Capricorn, intervalul 21-23 octombrie pune presiune asupra sferei profesionale.

Vedem, în mod special, predispoziția de a lua în calcul ideea de a vă asocia cu persoane noi, de a duce la un alt nivel oportunitățile, ideile ce v-au venit în ultimele două-trei săptămâni, vor fi și negocieri, posibil poate semnarea unor contracte și simțiți că este un progres.

Numai că, din 23 octombrie Soarele intră în segmentul social din semnul Scorpion. În următoarele patru săptămâni s-ar putea să vă dezechilibreze pe tot ceea ce implică segmentul iubire, pasiune, prieteni. Acum este momentul decisiv în care veți face curățenie generală în anturaj, dar în fond vedem o schimbare a percepției legat de tot ceea ce implică oamenii din jurul vostru.

Veți avea nevoie de ajutor, fie cu bani, fie poate cu un sfat, poate cu timp din partea celor apropiați și veți constata că nu este nimeni. Ba mai mult, nici partenerul nu vă înțelege aceste dorințe.

Tocmai de aceea este o săptămână cu multe constatări, iar acestea vor conduce în următoarele două-trei săptămâni la discuții aprinse fie legate de bani, fie de timpul petrecut împreună, fie de activitățile casnice.

!!!NOU Horoscop 2020 Capricorn

Urmează o perioadă în care mulți nativi Capricorn au predispoziția să întâlnească persoane noi, să se îndrăgostească, să intre în tot felul de situații la care s-au fi așteptat să nu se întâmple niciodată. Pentru că nivelul stresului acum este la cote maxime, nimic din ce credeați că este stabil în momentul de față nu se mai întâmplă. Veți acțiunea pe baza instinctului și acest locru va aduce acele schimbări de care am vorbit în ultimele luni.

În această săptămână, mai ales în weekend, pe sfera iubirii se vor spune foarte multe replici, poate care nu vă vor încânta, fie legate de felul în care vede partenerul iubirea/relația cu voi. Acesta vă va aduce foarte multe reproșuri pentru că v-ați interiorizat, detașat. În schimb, ar trebui să vă exprimați într-o manieră cât mai plăcută, agreabilă, pentru a-l face să înțeleagă unde este nemulțumirea de fapt.

Marte, în cele două aspecte de cuadratură formate cu planetele din semnul vostru, vorbește de multă tensiune, schimbare, dorință de a transforma totul .Poate mulți nativi Capricorn vor ajunge la acea idee de a renunța peste noapte la tot ce au construit pe parcursul vieții sau este totul doar la nivel de gândire, la nivel de suflet.

Îl vedem în continuare pe Saturn, guvernatorul vostru, suprapus peste acel punct numit pedeapsa în viață. De fapt, vorbim despre anumite lucruri ce ar trebui să se întâmple, vi le-ați programat înainte de a veni pe pământ și de aceea acum în marea majoritate a prognozelor pentru voi se vorbește de schimbare, adaptare la nou.

Totul pleacă din suflet, efectiv ar trebui să puneți în momentul de față mai mult amprenta pe partea de legătură cu divinitatea, cu voi, cu sinele și cu stimă de sine, doar în cazul acesta veți avea parte de succes.

!!! A aparut Horoscop 2020 Capricorn

Pe partea financiară, este o săptămână în care pot apărea noi resurse financiare, mai ales între 22 și 24 octombrie. Ar fi bine să nu acceptați totul chiar atât de ușor, întrucât la mijloc vor fi și capcane, deoarece Mercur va retrograda și veți vedea că ceea ce considerați a fi bun, de fapt se întoarce iarăși împotriva voastră.

În concluzie, astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Capricorn să fie pregătiți în cazul în care Universul decide să le ia tot pentru a testa dacă pot pleca iarăși de la zero. Veți trece prin aceast obstacolul, dacă vă veți centra mai mult pe suflet, divinitate, pe legătura cu Dumnezeu.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!