Horoscop săptămânal 21-27 Octombrie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: viața nativilor Balanță se complică în ultima săptămână în care mai au prezența Soarelui în domiciliu.

Între 21 și 23 octombrie, guvernatorul vieții face opoziții la Uranus din retrogradare, pe segmentul financiar, nemulțumire, probleme juridice, și poate să aducă o destabilizare psihică pentru mulți nativi, mai ales dacă în ultima perioadă au fost focusați pe anumite probleme ce țin în special de trecut.

Fie au ajutat un părinte să își revină pe partea de sănătate, fie au rămas ancorați într-o relație ce nu mai funcționează, fie poate au datorii și au încercat prin aceleași mijloace de a procura banii, să remedieze această problemă sau chiar pe partea de sănătate au mers pe aceleași vechi principii.

!!NOU Horoscop 2020 Balanta

Contextul astral vorbește de noutate, adaptare la altceva, întrucât îl avem pe Marte, planeta acțiunii, în acele aspecte tensionate cu planetele din Capricorn, pe tot ceea ce înseamnă obiceiuri care au fost bune la un moment dat, în schimb acum trebuie schimbate.

De fapt, este o schimbare a gândirii, a felului în care priviți lucrurile. Nu mai trebuie să mergeți pe principiul că trebuie făcut sau că este necesar. Trebuie să conștientizați faptul că dacă vă doriți, lucrurile acestea se duc la bun sfârșit, nu mai lăsați pe altcineva să vă forțeze mâna tocmai când este necesar să luați o decizie.

Din 23 octombrie, Soarele intră în segmentul financiar și pune punctul pe i. În acest domeniu chiar era nevoie de un surplus energetic, chiar dacă acolo este și Mercur, și Venus, care au încercat să îndulcească lucrurile în ultimele trei săptămâni. Ai spune că sunt doar niște discuții tratative.

Când intră Soarele, vedem să faceți o radiografie a situației financiare din momentul actual, să apară persoane noi, cel mai probabil între 25 și 27 octombrie, care pot să vă remarce fie un talent, fie să dorească o colaborare cu voi, fie să audă despre voi și de acolo să plece această oportunitate. Important este că vin noi valuri de schimbare pe sfera financiară.

Efortul fizic și psihic va fi considerabil toată luna noiembrie, deci nu se anunță o lună atât de ușoară. Partea bună este că la finele lunii viitoare, când Soarele va tranzita semnul Săgetător, va trece în următorul semn, veți fi cu datoriile pe zero sau vă veți satisface o dorință ce a fost costisitoare în această lună.

!! A aparut Horoscop 2020 Balanta

De asemenea, vedem pentru nativii Balanță care au câteva rezerve puse deoparte, fie dorința de a se muta, fie poate chiar vor să achiziționeze un imobil, o mașină, vor lua în calcul ideea de a merge cu un expert pentru a verifica/vedea ceea ce ei vor să achiziționeze.

Pe partea sentimentală, este o săptămână interesantă. Totuși, pentru că Soarele mai mereu va fi în opozitie cu Uranus în retrogradare, la mijloc vedem discuții fie despre bani, fie poate chiar de la infidelitate va pleca totul, întrucât vedem casa a VIII-a să predispună și la astfel de tentative.

Partenerul vă poate suspecta, întrucât mai mereu sunteți plecați, ajungeți prea târziu acasă și aceste lucruri vor conduce la anumite conflicte. important este să comunicați și să nu reacționați pe baza instinctului, în săptămâna ce urmează.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!